avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Exista premii on line de la Google?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Exista premii on line de la Google?

Am primit doua mailuri de la Google in care ma anunta ca am castigat niste sume si avand in vedere ca pe mailul meu am castigat sa dau si alte informatii cum ar fi numele, nationalitatea, etc Poate fi adevarat sau daca raspund o sa-mi ceara si numarul de card sau imi viruseaza calculatorul?:sorry:
Cel mai recent răspuns: silviu3marian , utilizator 01:25, 3 Iunie 2011
cica de la :GOOGLE PROMOTION AWARD TEAM ( winner@google.co.uk) si GOOGLE INCORPORATION (Juancforero@cable.net.co).
M-ati convins ca sunt prea credula. #-o#-o#-o
cautare google dupa "winner@google.co.uk" prima referinta : [ link extern ]
monitoring internet fraud
a treia referinta : [ link extern ]

cautare google dupa "Juancforero@cable.net.co" prima referinta: [ link extern ]

Deci iata ca daca mi s-a parut suspect,e posibil chiar sa fie un scammer si atunci Google rezolva treaba.Din pacate ,prea putini ai cunosc uriasele resurse ale lu tata Goagal. Sa ne traiasca! Ca multe ne-a invatat!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mail ciudat LuminitaCamelia LuminitaCamelia Buna ziua Am primit urmatorul mail si nu stiu despre ce este vorba: \\"Stimate domnule/doamna, conform legii UI (Utilizatorilor de Internet) aprobata ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Frauda prin internet madalin1985 madalin1985 Buna ziua Am si eu o mare problema , acum aproximativ 1 luna am fost contactat pe mail in urma unei aplicari pe un site de joburi de catre o asa zisa ... (vezi toată discuția)