avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art. 87, alin. (1) din OUG nr. 195/2002 - pedeapsa, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art. 87, alin. (1) din OUG nr. 195/2002 - pedeapsa, avocat din oficiu

as vrea sa stiu daca pentru o fapta prevazuta de art.87 alin.1 cod rutier fara accident si cu recunoasterea faptei ma va lasa in pronuntare la primul termen si de cam cit ar fi cuantumul pedepsei(estimativ). multumesc anticipat.La alcol test a fost 1.02mg/apr,si la analize a iesit 2,15 respectiv 2,30.Daca imi aleg aparator din oficiu cu cit ar ingreuna sentinta?
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2011
adrian0419, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrian0419 , utilizator 18:33, 29 Noiembrie 2011
eu am acum pe 2.06.2011 prima infatisare,dat fiind faptul ca nu au fost si alte incidente ca sa trebuiasca expertize sau mai stiu eu ce ,ar trebuii sa ma lase in pronuntare de la primul termen.Nu stiu cum functioneaza justitia asta in romania ca a trbuit sai caut pe fiecare:suna militianul si intreabal cind tre sa te prezinti la pol;;sunal iar cind tre sa mergi la procuratura sa ti se prezinte dosarul,acolo lasind 2 adrese unde sa vina citatia pt proces.....in fine sa aflu de pe site-ul min.de justitie cind sunt citat la proces.dati-o in mama masi cu justitia cu tot.Caci tot eu trebuie sa platesc cheltuielile de judecata.In privinta permisului de conducere nu va faceti griji domnul Cioan ca statul italian nu il va anula oricit sar stradui statul roman.PERMISUL VA RAMINE PINA LA PRONUNTAREA FINALA DE LA JUDECATORIE SAU PINA LA FINALIZAREA CERCETARILOR EFECTUATE DE CATRE POLITIE?CIT DUREAZA "TRANSHUMANTA"PEMISULUI DE LA POLITIE PINA LA MOTORIZZATIONE IN ITALIA?CINE STIE RASPUNSUL ROG SA MIL DEA,A SE ABTINE CEI CU DOJANA!MULTUMESC ANTICIPAT!
buna,eu am fost in aceeasi situatie ca si tine,pe data de12.09.2009 mi sa intamplat si de abia anul asta sa terminat procesul.dar pe mine ma mancat in fund fiind indrumat de un super avocat sa fac recalculare si ma luato in barba.am primit doua luni cu suspendare,pt ca mi-am recunoscut fapta,iti recomand la fel sa faci.am avut aceleasi rezultate ca si tine.
desiro a scris:

buna,eu am fost in aceeasi situatie ca si tine,pe data de12.09.2009 mi sa intamplat si de abia anul asta sa terminat procesul.dar pe mine ma mancat in fund fiind indrumat de un super avocat sa fac recalculare si ma luato in barba.am primit doua luni cu suspendare,pt ca mi-am recunoscut fapta,iti recomand la fel sa faci.am avut aceleasi rezultate ca si tine.


2(doua)luni!?:ban:legea intradevar e oarba dar stiu ca se mai judeca si cu aceiasi masura!a...................uitasem,traim in preafrumoasa ROMANIA!
daca nu te superi dumitale cat vroiai sa-mi dea?vreo 5 ani?
am fost fraier,am gresit asta e,doar nu am facut crima.

Cu siguranta nu as fi dorit sa-ti dea 5 ani!Cu totii suntem oameni si gresim,ma refeream strict la lege care spune ca recunoasterea faptei duce la reducerea pedepsei minime cu o treime asta insemnind 8 luni!Nu stiu ce circumstante atenuante ati avut,tinand cont de alcoolemia pe care ati avuto,stiind ca acestea sunt folosite pentru a pleda ptr pedeapsa minima si suspendarea executarii!sa nu ma intelegi gresit nu am nimic cu dumneata,ma gandeam ce lege au aplicat si cum!

Alte discuții în legătură

Restituire permis; consecintele conducerii sub influenta alcoolului adrian0419 adrian0419 am fost prins conducind beat mi sa intocmit dosar penal iar permisul mi lau suspendat pe o perioada nedeterminata.Mentionez ca permisul este italian.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Permis auto.alcoolemie.cat timp trebuie sa stau pe bara ? krebs krebs Am ramas fara permis auto din 17 sept.2007 pt. alcool (0,59 in aer-dosar penal-anulare permis) in Pitesti dupa ce m-am sifonat (accident usor) cu o ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan si conducere fara permis ionicaion ionicaion In anul 2009 am fost oprit de un politist , masina proprietatea mea dar conducea un prieten care nu poseda permis de conducere, eu fiind in stare de ebrietate. ... (vezi toată discuția)