avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare Comitet Executiv Asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare Comitet Executiv Asociatie de Proprietari-predare/primire acte

Salutare!
Vă rog frumos sa-mi spune-ti ce trebuie să preia Comitetul Executiv nou ales de o Adunare Generala de Proprietari, deci ce trebuie sa predea vechiul Comitet Executiv. Am destul de multe intrebari legate de subiect, dar ma gandesc sa o iau usor, pas cu pas, intrebare dupa intrebare .... si mai depind si de mosul cum se desfasoara evenimentele .... (cred ca e destul de clar ca ma gandesc mai ales la raspunderile care intervin daca o sa-mi scape ceva - stiti voi - pe motivul '"ca merge si asa'", ca '"nu intreaba nimeni'", ca '"se va face'")
Daca puteti sa ma ajutati va multumesc foarte mult.
Excelent!
=D>
Vă mulțumesc foarte mult!
Am avut ieri seară ședința Comitetului Executiv și ce bine ar fi fost să am la mine răspunsul dumneavoastră! Dar nu-i timpul pierdut, pentru că o parte din ce m-ați sfătuit am făcut, iar pentru ce a rămas nefăcut o să-i mai chem pe ceilalți la o nouă întâlnire, cât de repede.
Mai am destule intrebari, dar banuiesc ca-i mai bine sa deschid topic -uri separate...
Numa bune tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente care trebuie solicitate la preluarea asociatiei de proprietari rodidoina rodidoina Sunt pe cale sa preiau administrarea unei asociatii de proprietari. Daca puteti sa ma ajutati cu o lista a documenteleor pe care trebuie sa le solicit ... (vezi toată discuția)
Balanta activ-pasiv asociatii proprietari pante pante Cu ceva timp in urma, radet a emis doua facturi pentru plata in aceeasi luna calendaristica, de ex. pentru decembrie si ianuarie. Acestea au fost prinse drept ... (vezi toată discuția)
Disputã: președinte vs administrator pe tema administrãrii fondurilor. morgan morgan Bună ziua! Doresc ajutor, dacă se poate, în lămurirea unor probleme găsite într-o asociație de proprietari. Pe scurt, am fost ales ca ... (vezi toată discuția)