In ianuarie 2002 am dat o procura unchiului meu din Romania pentru ca sa ma reprezinte acolo in demersurile administrative. In iunie 2002, el imi scrie ca a fost la primarie sa puna cererea mea si ca a gasit acolo o cerere de a surorii mele. La primarie au inregistrat cererea mea cu acelasi numar ca notificarea surorii mele. De la data inregistrarii mentionez ca numai sora mea a avut raspunsuri de la primarie. Cind am vorbit cu unchiul meu aseara el nu si mai aminteste de cererea mea cu toate ca am o scrisoare de la el in care mi spune clar ca a depus la primarie o cerere din partea mea. Ceea ce este curios este faptul ca cerrea mea are aceiasi data cu cea a surorii mele deci aceste doua documentr au fost depuse in aceiasi zi. Un alt semn de intrebare este faptul ca primaria a inregistrat cele douaz cereri cu aceiasi numar. Ce credeti de acasta situatie, astept sfaturile Dvs. Va multumesc.
Multumesc pentru raspunsul tuturor celor care mi au scris, acum am aflat ca notificarea surorii mele nici macar nu are numarul pe care el mi a spus, este foarte trist sa vezi ca rudele apropiate te escrocheaza.
Legea10/2001
andra23
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma lamuriti cu urmatoarea speta pe legea 10/2001:
In anul 2007(sep.) am primit o dispozitie a Primarului.care a ... (vezi toată discuția)