avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare

Buna ziua, va rog un sfat.

In ianuarie 2002 am dat o procura unchiului meu din Romania pentru ca sa ma reprezinte acolo in demersurile administrative. In iunie 2002, el imi scrie ca a fost la primarie sa puna cererea mea si ca a gasit acolo o cerere de a surorii mele. La primarie au inregistrat cererea mea cu acelasi numar ca notificarea surorii mele. De la data inregistrarii mentionez ca numai sora mea a avut raspunsuri de la primarie. Cind am vorbit cu unchiul meu aseara el nu si mai aminteste de cererea mea cu toate ca am o scrisoare de la el in care mi spune clar ca a depus la primarie o cerere din partea mea. Ceea ce este curios este faptul ca cerrea mea are aceiasi data cu cea a surorii mele deci aceste doua documentr au fost depuse in aceiasi zi. Un alt semn de intrebare este faptul ca primaria a inregistrat cele douaz cereri cu aceiasi numar. Ce credeti de acasta situatie, astept sfaturile Dvs. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 13:57, 14 Iulie 2008
Multumesc pentru raspunsul tuturor celor care mi au scris, acum am aflat ca notificarea surorii mele nici macar nu are numarul pe care el mi a spus, este foarte trist sa vezi ca rudele apropiate te escrocheaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul calitate mostenitor poate fi dezbatut cu procurã? Balaurul Balaurul Buna ziua, rog o parere la urmatoarea intrebare: Pentru eliberarea Certificatului de Calitate Mostenitor [b]unul din cei doi mostenitori (ai decedatului) ... (vezi toată discuția)
Intrebare pe legea 10/2000 spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua si toate cele bune pentru toti utilizatorii acestui site. Citez mai jos art 4 aliniatele 1-4 din legea 10/2000 actualizata. ,,Art. 4. - (1) In ... (vezi toată discuția)
Legea10/2001 andra23 andra23 Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti cu urmatoarea speta pe legea 10/2001: In anul 2007(sep.) am primit o dispozitie a Primarului.care a ... (vezi toată discuția)