avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare societate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare societate

detin un srl si fiind plecat din tara de catva timp nu am platit impozitul forfetar (la vremea cand am plecat din tara nu exista acest impozit si nu am stiut de el)
Srl-ul nu a desfasurat niciodata activitate.
In cazul in care as vrea sa lichidez srl-ul , eu in calitate de administrator pot fi executat silit pe bunurile mele personale?
Cum se termina aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 11:28, 28 Mai 2011
puteti cere insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele falimentului djohn75 djohn75 As avea si eu nevoie de putin ajutor. In 2007 am infiintat cu un alt prieten o societate comerciala (SRL) care a functionat cam pana in decembrie 2008, ... (vezi toată discuția)
Recuperarea creantelor de catre terti rominaduca rominaduca Buna. Imi spuneti va rog, in cazul lichidarii unei srl cu asociat unic, care este procedura pentru recuperarea creantelor de catre terti?Bunurile care nu sunt ... (vezi toată discuția)
Atragere raspundere personala irinuca21 irinuca21 Buna ziua! Puteti sa imi explicati si mie ce presupune atragerea raspunderii personale ( in calitate de administrator al unei societati in ... (vezi toată discuția)