avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sumele din fisa fiscala primita nu respecta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sumele din fisa fiscala primita nu respecta contractul/actele

Dupa 1 luna de la semnarea contractului de munca, cu un derizoriu salariu brut de 600 RON (!), am hotarat sa renunt si mi-am dat demisia cu acordul ambelor parti. Am primit doar 200 RON ca si salariu. Anul acesta am cerut fisa fiscala si am constatat ca sumele inscrise sunt altele, de ex 430 - venit brut. As vrea mult sa-i dau o lectie acestui angajator, fara caracter si cu mentalitati de exploatator. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: inelulverde , utilizator 18:46, 31 Mai 2011
Am cerut incetarea activitatii cu acordul ambelor parti. A fost singurul lucru corect din partea lui.
A recunoscut si ca nu vrea sa-mi dea restul de bani, pt ca nu are chef, nu-i fraier!
Sa inteleg ca trebuie sa inghit nedreptatea lui?!
inelulverde a scris:

Sa inteleg ca trebuie sa inghit nedreptatea lui?!

Nu trebuie sa inghiti nedreptatea din partea angajatorului .. daca nu vrea sa va dea diferenta de bani , il puteti actiona in judecata.
Sincer, mi-e jena, dar ma gandesc la ceva de genul sesizare/reclamatie. Asta pentru ca, lasand la o parte comportamentul lui direct fata de mine (incorect dintr-o gramada de motive), a avut tupeul sa trimita acte cu date false la fisc sau ITM sau acolo unde orice angajator trimite fisele fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod completare fise fiscale ncris78 ncris78 Buna ziua, As vrea sa stiu daca la fisele fiscale pe 2009, la rubrica venit brut, trebuie trecut salarul brut realizat, adica cel inscris in cartea de munca? (vezi toată discuția)
Demisie cu acordul părților, însă cu preaviz impus de conducere. este legal? phyzzo phyzzo Buna ziua, am rugamintea sa imi spuneti daca urmatoarele aspecte sunt legale din punct de vedere al codului muncii: - Persoana X a mers la conducerea firmei Y ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza plata ultimului salariu si eliberarea cm deoarece nu semnez fisa de lichidare Nevami Nevami Am incetat relatiile contractuale cu angajatorul cu acordul partilor, iar acesta , la expirarea preavizului ( perioada in care nu am fost primit la lucru) a ... (vezi toată discuția)