avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model reclamatie expert contabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model reclamatie expert contabil

Buna ziua

Cum pot depune plingere impotriva unui expert contabil intrucat a prezentat tribunalului un raport de expertiza lapidar si nedezvoltat ignorand legislatia muncii si CCM 2007/2010 in ceea ce priveste plata orelor suplimentare a sarbatorilor legale,a sambetelor si duminicilor ,a concediului odihna si a retinerilor cu titlu de garantii .Ma puteti ajuta cu un model
Cel mai recent răspuns: adisoi , utilizator 20:08, 13 Iulie 2011
La felul in care arata ,,raportul de expertiza,, sunt convins ca expertul si a luat banu...as crea un precedent periculos ptr firma daca as castiga in instanta .
Curioasa este si reactia domniei sale ca evidenta forma de intimidare[amenintare] la reclamatia adresata ceccar ,lucru care m a determinat sa formulez si o petitie adresata Ministerului Justitiei in care am relatat acest lucru.
In cazul in care si in raspunsul la obiectiuni isi sustine punctul de vedere pot cere intr un fel raspunderea juridica /
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
adisoi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judecatoreasca andreeabbs andreeabbs Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva cum se poate anula Expertiza judecatoreasca? sau macar daca exista vreo lege scrisa care sa confirme ca se poate ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila "masluita" Lulica Lulica Buna seara. Situatia ar fi urmatoarea: intr-un dosar penal se dispune efectuarea unei expertize contabile (in faza de cercetare penala). Se numeste un expert ... (vezi toată discuția)
Termen depunere plangere la ceccar Krissia . Krissia . Care este termenul in care se poate depune plangere la CECAR impotriva unui expert contabil judiciar? Si baza legala va rog. Dar termenul pt plangere penala ? (vezi toată discuția)