avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de permis pentru a protesta pasnic in fata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de permis pentru a protesta pasnic in fata blocului fostei sotii?

vreau sa protestez scriind cu creta : "lasati-ma sa-mi vad copilul!" chiar in fata intrarii scarii unde locuieste impreuna cu parintii si vreau sa fac asta in fiecare zi pentru 4 luni de zile pana la infatisarea in instanta in vederea stabilirii unui program de vizita.
Cel mai recent răspuns: gambit , utilizator 11:46, 29 Mai 2011
Dar am dreptul macar sa scriu pe trotoar cu creta colorata "numele copilului, tata te iubeste"? fara a fi nevoie de un permis de protest?
Cunoscand psihologia acestor oameni, ma bazez pe faptul ca acest gest ar promulga un dialog. Scopul este un dialog in urmatoarele 4 luni de zile. Incerc sa pun presiune pentru a modifica un comportament care este in detrimentul copilului. Nu inteleg reticenta exprimarii libere a unei opinii in public.... ca urmare ar putea constientiza si pe altii ca astfel de situatii exista, ca nu sunt ortodoxe, creaza daune emotionale si poate v-a influenta felul in care ne purtam in societate spre beneficiul nostru comun. Toate schimbarile sociale se fac incet, dar fiecare pas conteaza, nu? Stiu ca suntem intr-o tara care a fost foarte mult timp opresata de un sistem care nu permitea exprimarea libera, dar asta nu inseamna ca trebuie sa schimbam ceva?
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2011
gambit, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor bennyone bennyone Am o hotaraire care nu este definitiva unde se stipuleaza un program de vizita ,dar cu toate acestea fosta sotie mi-a facut apel si nu vrea sa imi dea copilul ... (vezi toată discuția)
Drept de vizită minor carbodan carbodan Bună ziua...în vara anului 2003, am fost alungat de la domiciliul fostei sotii(locuiam la părinții acesteia) și mi s-a interzis de către familia acesteia ... (vezi toată discuția)
Soția însărcinată a plecat la maică-sa de două luni. are dreptul să-i interzică tatălui să-și vadă copilul? cristi pepene cristi pepene buna seara . sunt cununat cu o fata de 5 luni si a plecat de acasa acum 2 luni la maicasa fara cearta fara nimic si a spus ca se va intoarce dar nu sa mai ... (vezi toată discuția)