Da, o puteti folosi, insa in cazurile in care procedura concilierii este una obligatorie conform 720 indice 1/CPC, apare ca inutila o eventuala notificare prealabila, urmand sa le mai trimiteti inca o notificare prin care ii convocati la conciliere in cazul in care nu v-au raspuns la prima notificare.
Nimeni nu va impiedica sa o trimiteti, insa la ce va foloseste in cazul in care debitorul obligatiei nu ii da curs?
Asa, macar ati indeplinit procedura obligatorie.
Gasiti notificarea ca o atributie a executorului judecatoresc in art.7, lit.b din lg. 188/ 2000. Acolo va si spune ce anume poate fi notificat : "notificarea actelor judiciare si extrajudiciare".
Cu stima,
av. Silviu Serban
domnule avocat ,sincer va multumesc
asa este notificarea de reziliere a unui contract fara respectarea in prealabila a proceduri 720 indice 1 cpc este nula
mi-ati raspuns scurt si la obiect si va admir poate o sa ne cunoastem
si eu sunt absolvent al facultati de drept cu 10 numai ca de 6 ani nu am mai activat efectiv in aceasta profesie cu toate ca mi-a placut f mult si inca ma simpt f atras de ea
cu deosebita stima
manager
jr alexandru vasile
[...] dar intrebarea mea ramane ce reglementeaza NOTIFICAREA daca pot folosi notificarea inaintea cereri de conciliere (eu stiu ca nu prevalandu-am de 720 indice 1 )
Raspuns: notificarea nu reglementeaza ceva... si da, o puteti folosi.
Ce anume e neclar?
:offtopic: Nu redactati mesaje consecutive, ele vor fi sterse. Multumesc.
doamna avocat eu m-am referit ce act juridic reglementeaza notificarea nu daca ea reglementeaza ceva
si daca daca o pot folosi inaintea proceduri din 720 indice 1 ?dar ce rost are daca tot e nula numai asa de dragul de a folosi-o ???