Am o firma sunt asociat unic si dorim ca prietenul meu sa preia acesta firma pe numele lui sa figureze el in acte in totalitate ce acte si ce demersuri trebuie sa facem in acest sens.
Va multumesc anticipat
Multumesc tuturor celor care mi-a rasp..Am niste nelamuriri.Am fost la registrul comertului dansi mi-au spus ca imi trebuie copii dupa actele prietenului meu si copii dupa actele firmei si taxa de 700ron?Mai multe detalii doamna de acolo nu a vrut sa imi dea motivand ca e ff cocupata,,in cazul acesta sa inteleg ca ei se ocupa cu toate celelalte acte?Va rog lamuriti-ma si pe mine care este diferenta dintre vanzarea si cesionarea doamna de acolo sa referit la vanzare cred.
Va multumesc anticipat .
Cred ca taxa este rezonabila ! nu este nimic necurat acolo. Astea sunt tarifele !, practic se schimba tot actul constitutiv si e multa hartogarie. Suma acesta de 700 ron a fost platita chiar si de aceia care s-au grabit sa-si recodifice condul caen pentru anul 2008 ; cine s-a grabit a platit cei 700 lei, acuma este gratis. Dar in ceea ce te priveste pe tine suma de 700 este rezonabila, da atata costa, se modifica actul constitutiv, etc.