Buna ziua,
Va supun atentiei o problema a unei rude apropiate careia vreau sa-i dau un sfat...
Au divortat, au doi copii majori si o garsoniera. Momentan inca stau in comun... El vrea sa vanda si sa imparta in jumatate banii de pe garsoniera, EA NU VREA. La divort ea a stiut sa se miste mai bine si cu ajutorul unui avocat bun a reusit sa-l faca pe el in acte betiv, neglijent cu copii etc.(chestii neadevarate) , el nu s-a priceput la cele juridice iar hotararea a ramas definitiva.
Cum poate omul acesta acum sa-si ia jumatatea de casa dobandita impreuna in timpul casatoriei si sa-si vada de drum? Probabil la partaj instanta o va avantaja pe ea.
Merci mult,
Liliana, cu privire la respectarea procedurii citarii sunt de acord cu tine. Din mesajele mele anterioare pe acest topic, nu rezulta ca as avea o alta opinie. Precizarile mele vizau doar cererea de repunere in termenul de declarare a caii de atac a sotului nelegal citat. Atat! ;)
Partaj dupa 10 ani.
lucica3
buna ziua. Divortul unei familii s-a pronuntat acum 10 ani, dar partaj nu s-a facut.Sotul a plecat si a stat cu chirie undeva timp de 6 ani. In acest moment a ... (vezi toată discuția)
Partaj
Jokera
Buna ziua,daca am divorțat prin notar,dar nu sunt de acord sa vand apartamentul care este bun comun,ma poate obliga cineva? Mentionez ca el a plecat de acasa ... (vezi toată discuția)