avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sentinta judecatoreasca

Am contestat in instanta un proces verbal al politiei rutiere in 2009 si am pierdut. Sentinta judecatoreasca nu a ajuns acas nici pina azi. Conform procesului verbal trebuia sa am permisul suspendat pe trei luni pentru neacordare de prioritate. Am platit amenda, dar permisul il am si azi. Este posibil sa nu fi ajuns sentinta nici la mine si nici la politie? Mie imi convine sa nu mai vina de loc sentinta, dar e posibil asa ceva? Eu stiu ca am pierdut de pe saitul judecatoriei unde am contestat procesul verbal. Mentionez ca solutionarea s-a dat in luna octombrie 2010 si mie nu mia venit nici o adresa de la politie ca sa predau permisul. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?
Stimate domn , cred ca v-ati referit la afirmatiile lui Pop Sorin . am precizat doar examinarea , respectiv testul aferent.
Va rog sa rectificati precizarea.
cu stima,
Av. Irina Carmen Cristea
Doamna avocat, :love1:
Asta am spus ca ati precizat corect, cat ca examinarea de care vb a fost apreciat de d-ul Ardian ca examen de conducere insa am convingerea ca autorul topicului a inteles perfect metodologia. Nu are rost sa discutam gramatica pe tema reexaminare/testare. :belay:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am și eu o intrebare cu noua lege - recuperare permis Alexandru-mihalcea Alexandru-mihalcea Salutare , După cum spune și titlul, povestea mea începe c-am așa. Am fost surprins de aparatul radar in localitate pe limita de 60 cu 127, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Permis supendat TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pt o perioada de 90 zile pentru depasirea vitezei. Am contestat amenda deoarece fapta s-a [etrecut pe autostrada la ... (vezi toată discuția)
Termen predare permis conducere cornelius65 cornelius65 Pe data de 2.05.2013 mi-a fost suspendat permisul ptr viteza (109 in localitate). :worthy:-motivul pptr care ma grabeam era destul de intemeiat Am facut ... (vezi toată discuția)