In urma divortului intentat de fosta sotie,ea gasindu-si pe altcineva, copilul mi-a fost incredintat mie.Acum ea s-a casatorit cu acea persoana ,a dat nastere unui alt copil si doreste micsorarea pensiei de intretinere a copilului nostru,motivand ca nu sunt cheltuieli foarte mari la 10 ani ca si la un nou nascut.Habar nu are ce inseamna un copil in scoala carti ,caiete,culegeri,meditatii aine ,etc,.De 3 ani de cand e baiatul la scoala nu a venit o data cu temele facute atunci cand merge la ea in wekend si ce ma doare cel mai tare e ca atunci cand il ia, copilul la 2 saptamani si jumatate din vacanta de vara este lasat la domiciliul parintilor ei si nu la domiciliul ei,asa cum e prevazut in hotararea de divort,copilul suferind din aceasta cauza.La scoala nu a fost niciodata in acesti ani.
As vrea sa stiu daca instanta tine cont de faptul ca ea este casatorita si ca la cresterea acelui copil contribuie ambii parinti,iar la al meu sunt doar eu;
ei locuiesc la tara ,iar noi in oras unde cheltuielile sunt mult mai mari.Si inca ceva ,ea este o fumatoare infocata,nici macar in timpul sarcinilor nu a renuntat la acest viciu(cca.300 lei lunar),dar la a micsora pensia de intreatinere a copilului da .
Va multumesc anticipat!
Ca in curand vine vacanta judecatoreasca , nu stiu daca se mai poate obtine modificarea sentintei , motivand ca fosta sotie nu mai are timp de copil , avand un alt copil mic ( recent ) cu o alt barbat si ca e trimisa la bunici , care e contrar sentintei . Solicitati sa ramana la Dvs tot timpul .
In momentul in care dai nastere unui copil este al tau,cand vezica participa la diferite concursuri scolare si este premiant ar trebui sa fi mandra,sa te bucuri odata cu el indiferent ce simte fata de mine,insa ea nu a participat la astfel de activitati si nu a putut simti niciodata asta nici acum si nici inainte,Uneori cred ca trebuie sa te nasti cu astfel de ,,talent" adica sa simti ca esti ,,parinte"Si un animal are simtul matern,ea insa nu...Eu numai cand ma gandesc la cate bucurii imi face acest copil lacrimez,oare ca mama sa porti un prunc in pantec 9luni si dupa 5 ani sa pleci si sa-l lasi sa spui ca asta e drumul pe care l-ai ales pentru ca iubesti un alt barbat ,oare este normal?
O lamurire ,va rog!
etudor
LUCREZ intr-o tara europeana dar care nu este in U E .am domiciliul stabil acolo.Am fost casatorit in R omania ;sunt divortat de mama copilului si ii dau ... (vezi toată discuția)