Buna ziua! se poate introduce actiune in constatare pentru obtinerea unei hotarari care sa tina loc de titlu de proprietate pentru un imobil casa construit pe un teren dat in folosinta gratuita de primarie( Legea 15/2008)? Stiu ca ptr teren nu se poate face invocand uzacapiunea(deoarece este detentor precar)
daca au trecut 2 ani de la data ridicarii constructiei se poate proceda la intrarea in legalitate tot prin intermediul primariei si obtinerii autorizatiei/procesului verbal de receptie. prezinta-te la primarie, afla taxele pe care trebuie sa le platesti si se rezolva.
am mai aflat ceva, daca imi puteti raspunde ? in anul 1977 ptr acelasi teren care a fost dat in folosinta gratuita in 2005, exista un act de vanzare cumparare de mana a aceleasi persoane, cum si-a insusit primaria dupa anul 1977 terenul nu stiu am sa iau legatura cu primaria.Dar ce mai fac in continuare nu stiu!
Intabulare casa
camelia_b
Buna,
Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)