avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare si plata CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare si plata CM

Pe perioada concediului medical se suspenda CIM? Daca da atunci plata pe zilele de CM cum se efectueaza?
Daca se suspenda cf art 50 b, atunci de ce se precizeaza la art 49 (2) Suspendarea contractului individual de munca are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator? Va multumesc. :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 26 Ianuarie 2009
tana a scris:

E prima data cand aud ca daca un salariat prezinta certificat de concediu medical, anagajatorul trebuie sa emita o decizie.

:offtopic:
Ar fi posibil sa mai aflati noutati daca participati la discutii.
Intamplator tocmai am avut control de la ITM, iar in noiembrie am participat la un curs organizat la Bucuresti , inclusiv pe aceasta tema... :sorry:
adelaida_07 a scris:

tana a scris:

E prima data cand aud ca daca un salariat prezinta certificat de concediu medical, anagajatorul trebuie sa emita o decizie.

Ar fi posibil sa mai aflati noutati daca participati la discutii.

Exista o asemenea practica, dar care nu este unitara la nivelul intregii tari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim suspendat demisie acuta acuta Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare: Am un salariat ca are concediu medical pana in data de 30.092012. Astazi 20.09.2012 s-a prezentat cu o cerere ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca ene nina ene nina Buna ziua. Pana la data de 23.07.2011 am beneficiat de concediu de maternitate, in luna a 7(saptea) am trimis la vechiul loc de munca o scrisoare de ... (vezi toată discuția)
Data incetare cim ContSters147006 ContSters147006 Ne aflam in urmatoarea situatie: un salariat a intervenit cu CM din ziua incetarii CIM. Am modificat data de incetare cu ultima zi a CM dar vine cu un alt CM ... (vezi toată discuția)