avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uz fruct cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uz fruct cu probleme

Am fost expropriati de catre Primarie.Inainte am cumparat de la o persoana o casa.Pe aceea persoana am trecut-o in actul de cumparare ca uzul fruct .N-am primit inca banii de la Primarie.Intrebarea mea este:Poate aceea persoana sa ma actioneze in instanta sa ceara sa desfaca actul de vanzare cumparare,precum ca el din cauza primariei nu mai are unde locuii [fiind uzu fruct] ??? I-am oferit o camera temporar pana iau banii de la Primarie sa cumpar casa,dar nu a vrut preferand sa stea cu chirie la o alta persoana.I-am spus ca dupa ce cumpar casa va locui in ea pe tot parcursul vietii,dar el vrea acum banii.CE POT FACE??::sorry::Are castig de cauza intr-un astfel de proces?Mentionez ca e ruda apropiata si am ganduri bune.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: david-o , utilizator 01:05, 7 Iunie 2011
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dat.Va doresc toate cele bune.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere și constituire uzufruct viager ContSters457659 ContSters457659 Transmit fiului meu din actuala căsătorie, nuda propietate asupra imobilului proprietatea mea , în schimbul asumării obligației de a ne intretine pe mine ... (vezi toată discuția)
Uzufruct Sorina34 Sorina34 Am cumparat un apartament eu sunt proprietara iar varul meu are uzul fruct. Eu vreau sa il vand pot fara el? Dacă el nu e de acord cu vânzarea ap. Pot pune ... (vezi toată discuția)
Furt ? F1PAR2 F1PAR2 Buna seara. In anul 2004 am cumparat un teren , iar in contractul de vinzare cumparare scrie asa> eu cumparatorul intru in stapinire de drept azi, data ... (vezi toată discuția)