avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere art.65
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere art.65

Cine imi poate spune si mie daca ai fost concediat cu articolu 65 alin.1 cate zile de preaviz si cat se munceste in preaviz 4 sau 8 ore, si daca se mai acorda salarii compensatori
Cel mai recent răspuns: cristi058 , utilizator 21:02, 9 Iunie 2011
Deci sa inteleg ca nu am dreptul la nimic:( decat la somaj
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2011
cristi058, utilizator
cristi058 a scris:

Deci sa inteleg ca nu am dreptul la nimic:( decat la somaj


Aveti dreptul la somaj si la salarii compensatorii ...insa cuantumul a cestora trebuie sa fie specificat in ccm la nivel de angajator, ccm la nivel de ramura de activitate aplicabil angajatorului sau in Regulamentul Intern .
Pai bun si unde sa caut in ce ramura de activitate se incadreaza TEHNICIAN SISTEME DE DETECTIE ,SUPRAVEGHERE VIDEO SI CONTROL ACCES.
1. Trebuie sa ne spuneti din ce ramura de activitate face parte angajatorul dvs. nu postul ocupat de dvs.
2. Pe certificatul de inmatriculare al firmei, eliberat de ORC scrie codul CAEN al activitatii de baza, format din 4 cifre. Acest cod arata ramura din care face parte angajatorul dvs.
cristi058 a scris:

Pai bun si unde sa caut in ce ramura de activitate se incadreaza TEHNICIAN SISTEME DE DETECTIE ,SUPRAVEGHERE VIDEO SI CONTROL ACCES.


Avand in vedere functia ocupata cred ca angajatorul are ca obiect de activitate paza si protectie ... Nu stiu daca exista ccm la nivel de activitate privind paza si protectia ...

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii - ccm ramura comert 2011 clase74 clase74 buna ziua, in contractul de munca pe 2010 la nivel ramura comert era prevazut acordarea a minim 2 salarii compensatorii in afara drepturilor la zi in cazul ... (vezi toată discuția)
Concediere art 65 (1) desfiintare loc de munca anymaryh anymaryh Buna seara! va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri: 1. termenul de preaviz de 20 zile lucratoare este de la data comunicarii, de ex. prin posta, este ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii cami e cami e Stie cineva cate salarii compensatorii trebuie sa primeasca un salariat disponibilizat , sistem privat, ramura de activitate comert? Firma are 120 angajati si ... (vezi toată discuția)