avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

spatiu comercial

Buna seara! Care sunt avantajele si dezavantajele schimbarii in Cartea Funciara a unui apartament de locuit in spatiu comercial? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Kristinnaa , utilizator 16:05, 26 Octombrie 2011
In cele din urma am transformat apartamentul din spatiu de locuit in spatiu comercial in actele Cartii funciare. Si asta spre binele meu pentru ca cei de la corp control Comercial mi-au spus ca a aparut o lege noua: firmele care desfasoara activitati in apartamente vor avea nevoie, din nou si in fiecare an, de acordul vecinilor daca apartamentul nu apare inscris la Cartea Funciara ca spatiu comercial. Aduc aceste lamuriri pt cei care ar putea avea probleme cu vecinii cum am eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la spatiu de locuit la spatiu comercial Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! In anul 1996 s-a emis un certificat de urbanism care avea ca scop: transformarea unei ferestre iin usa de acces si modificarea unui apartament din ... (vezi toată discuția)
Acord înființare salon de înfrumusețare rodi26 rodi26 daca se deschide un salon infrumusetare la parter,actualul proprietar are nevoie de acordul vecinilor direct afectati?Precizez ca inainte a fost un cabinet de ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil (spatiu comercial) -Valy- -Valy- Buna ziua. In urma cu ceva timp am adjudecat un apartament, dupa adjudecare am aflat ca acest ap este inscris in acte ca si spatiu comercial, am facut ... (vezi toată discuția)