avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... adeverinta de venit stampilata de organul fiscal?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

adeverinta de venit stampilata de organul fiscal?

Tatal meu a lucrat in germania cateva luni. Pentru diverse chestiuni birocratice acolo (ca sa beneficieze de fapt de niste beneficii sociale) i s-a solicitat un fel de adeverinta / declaratie de venit din Romania care sa fie atestata / stampilata de organul fiscal roman.

din ce stiu eu, in Romania nu se depun declaratii fiscale anuale daca veniturile sunt doar din salarii sau daca persoana nu are nici un fel de venit. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?
Dau administratiile financiare asemenea adeverinte? de certificare a veniturilor declarate de o persoana?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: LUMINITA TURCU , Consultant fiscal 13:08, 9 Iunie 2011
Trebuie completat un formular,copie buletin(al tatalui)si timbru fiscal de 2 lei pentru fiecare an.
Faceti un drum la Administratie,vedeti ce contine acel formular si daca este cazul faceti o procura notariala.
Eliberarea se face in aproximativ 5 zile pe baza unui bon pe care il primiti la depunerea actelor mai sus mentinate.
Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta venit/fisa fiscala alina81 alina81 Buna seara, Sotul meu este cetatean german locuim in Bucuresti din anul 2008 si ar avea nevoie de o adeverinta care sa dovedeasca ca in anul 2010 nu a ... (vezi toată discuția)
2% Sorinsen Sorinsen Conform reglementarilor in vigoare cei care doneaza cei 2% din impozitul pe venituri ( conform art.57 alin.(4) din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal ) ... (vezi toată discuția)
Doua salarii geco geco Spuneti-mi , va rog, ce avantaj am daca comunic, la actualul loc de munca, ca mai am o slujba (4 ore) remunerata cu mai putin de 250 RON?Asa se cere de catre ... (vezi toată discuția)