acum aproape un an am facut 18 ani si am fost cu tatal meu in instanta pentru continuarea pensie de intretinere insa aceasta a redus pensia la suma de 450 de lei noi , in condiitile in care mama mea i-a un salariu de 600 de lei nu imi pot permite sa fac o facultate , precizez ca tatal meu are un salariu de 23 de mil . Am facut recurs la aceasta decizie insa am nevoie de intampinare intrucat in perioada in care am avea procesul eu am examenul de bacalaureat. va raman datoare daca ma puteti ajuta
Tu inca nu esti la facultate, intradevar tatal este dator sa palteasca pensie alimentara daca copilul isi continua studiile, dar pentru moment tu inca nu esti la facultate.
Parerea mea este sa depui cerere de amanare si sa soliciti teremen , astfel incat sa treci de bac si sa te inscrii efectiv la o facultate astefl incat sa si poti cere pensia alimentara pentru continuarea studiilor.
Dar cel mai bun sfat pe care il pot da este sa angajezi un avocat specializat in dreptul familiei!
@Wladelu poate sa aiba dreptate. Depinde foarte mult de ce scrie in hotararile judecatoresti - sunt una sau doua? (si cum am zis, depinde de motivele de recurs, de care dintre parti a facut recurs si de ce).
Buna ziua
cla2012
buna ziua,
as avea si eu o intrebare la care sper ca imi poate raspunde cineva...acum cateva zile am primit o citatie de la \"tatal meu\" precum vrea sistarea ... (vezi toată discuția)