avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reclamatie itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reclamatie itm

Buna seara ! Am si eu o mare problema si multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta! Am lucrat la o firma din Timisoara ,eu fiind din Ploiesti ,si pe 12 05 2011 am considerat ca nu se merita si mi-am dat demisia .Am trimis demisia pe email la sediul firmei dar patronul a spus ca daca vreau sa demisionez va trebui ca preavizul sa il fac la sediu adica sa stau 2 saptamini la timisoara ,atunci am facut o alta demisie fara preaviz legea 79 art.8 parca si am trimiso prin posta dar cum ma asteptam a venit retur . Acum am primit un telefon de la patron care zicea ca nu a primit demisia si ca o sa-mi trimita el una pe care sa o semnez si tot odata sa fac o cerere de concediu fara plata din 12 05 pina pe 10 06 ca altfel nu poate sa imi dea restul de bani .Mentionez ca pentru perioada 01 05 - 12 06 am vazut astazi ca mi-au intrat in cont ca lichidare 20 de ron .Ce pot sa fac sa-mi recuperez salariul si bonurile aferente?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 17 Iulie 2018
Cred ca am formulat gresit , nu vreau salariul decit pentru 01.05 -12.05 ,caci sub nici o forma nu am cum sa primesc 20 de ron cind am salariu de incadrare 1539 la care se mai adauga comision si ore suplimentare
ionut36 a scris:

Cred ca am formulat gresit , nu vreau salariul decit pentru 01.05 -12.05 ,caci sub nici o forma nu am cum sa primesc 20 de ron cind am salariu de incadrare 1539 la care se mai adauga comision si ore suplimentare



In acest caz, va puteti adresa ITM-ului si/sau instantei de judecata pentru a obliga pe angajator la plata drepturilor salariale restante.
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca angajatorul v-a spus sa faceti o cerere ce CFP pentru perioada cand ati absentat de la serviciu va este greu? In plus, a mentionat ca nu va poate face lichidarea fara aceasta cerere, dupa cum d-voastra ati mentionat. Eu nu cred ca este rea vointa, ci doar o neintelegere.
Am sesizat ITM prahova pe 10.07.2018. Am facut o reclamație pt Casa Freya busteni.. Am încetat contractul la aceasta data si nu mi s-au plătit drepturile salariale corect. Nu am primit nimic din urma.. Nu s-a efectuat niciun control. Ce sa mai fac? Cine ma poate ajuta?
De unde stiti ca nu s-a efectuat control ?

Termenul de raspuns la sesizarea dvs expira in august 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariu dinca antoneta dinca antoneta Buna ziua.Problema mea este urmatoarea:am un baiat care a lucrat 2 ani si6 luni la o firma particulara din Timisoara.In luna septembrie 2010 si-a incetata ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere la tribunal ca la itm bucuresti am facut degeaba? florion24 florion24 Am lucrat la o firma de paza din Bucuresti si aveam obiectiv la METRO Ploiesti am fost dat afara conform art 55 lit b pe data de 5 05 2010,cand mi-am ridicat ... (vezi toată discuția)
Contractul de mediere,cu o agentie de recrutare personal in strainatate vsymalina vsymalina Acum 3 luni,am incheiat un contract de mediere cu o agentie care recruteaza personal in strainatate(contractul contine mai multe obligatii decat drepturi si ... (vezi toată discuția)