avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martor

buna ziua,
am fost martora intr-un proces civil am depus marturie la care nu eram sigura pe raspuns-stiam amanunte de la parata iar la unele intrebari am distorsionat raspunsul ca sa ma exprim mai elegant. in fine...parata a primit castig de cauza iar reclamanta a facut recurs. aceasta din urma a obtinut anularea primei decizi a tribunalului ploiesti urmand ca dosarul sa fie rejudecat din motivele x -inca nu se cunosc. constiinta imi spune ca prima data am gresit (nu am incredere ca parata mi-a spus adevarul) si nu as dori sa depun iar marturie. cum pot evita acest lucru ?fara ca parata sa fie influentata negativ.
Cel mai recent răspuns: ContSters211210 , utilizator 23:03, 13 Iunie 2011
deci daca parata nu ma citeaza ca martor nu am de ce sa ma duc ca martor. dar ma poate citi avocata reclamantei? ca doar stie ca am fost martora in primul proces si ma gandesc ca i se poate parea ciudat ca nu ma prezint iar-se poate gandi ca am mintit si ca pot aparea in favoarea ei?
=D> asta nu am mai văzut până acum...dar mai ştii???? Fiţi pe pace, avocatul reclamantei are alte griji pe cap acum şi nici nu îi va trece prin minte să vă puună pe nota de probe...dar mai ştii ???:wassat:

Just my 2 cents!!!:">
in recurs nu este admisa proba cu martori. asa ca nu veti mai fi audiata.
Daca hotararea pronuntata de instanta de fond nu a fost supusa apelului,in recurs se rejudeca fondul atat timp cat hotararea a fost casata si se poate cere reaudierea dvs ca martor,dar nu este obligatoriu.Daca se va intampla acest lucru ar fi bine sa va mentineti marturia pt a nu fi acuzata de marturie mincinoasa.
nu este vorba de recurs , recursul s-a sfarsit. s-a hotarat anularea primei decizii a tribunalului. apelul s-a transformat in recurs nu stiu exact nu ma pricep ceva de genul.
procesul se ia de la zero din cate am inteles de la avocata paratei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la curtea de apel ContSters222775 ContSters222775 Buna ziua, In cadrul unui Apel la un proces civil, de anulare a unui certificat de mostenitor, mi s-a respins reaudierea martorilor de la rejudecare in ... (vezi toată discuția)
Cerere reaudiere martor teslovan florentina teslovan florentina Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare: Se poate cere reaudierea unui martor?In speta: Eu sunt reclamant.In prima instanta se judeca 2 ani apoi se cer ... (vezi toată discuția)
Audierea martorilor fara avocatul apararii onicutza onicutza buna ziua! am si eu o intrebare.untr-un proces de uzucapiune au fost audiati martorii fara avocatul apararii.deasemanea martorii reclamantei au depus marturie ... (vezi toată discuția)