avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... redepunerea plangerii penale retrase anterior
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

redepunerea plangerii penale retrase anterior

Va rog sa ma luminati si pe mine in urmatoarea problema!
Un individ pe care l-am angajat sa-mi execute niste amenajari interioare mi-a facut o lucrare de tot rasul. Am observat deficientele abia dupa ce i-am dat aproape toti banii. El a promis ca va remedia problemele dar nu a mai aparut. Eu l-am gasit lucrand la alta persoana, si sub imperiul nervilor i-am luat cheile masinii si telefonul mobil #-o ca sa ma asigur ca va veni in aceeasi zi sa remedieze problemele! El s-a dus la politie si a depus o plangere impotriva mea (asa mi-au spus politistii care m-au luat de acasa si m-au dus la sectie pt. talharire). In final, individul a renuntat la plangere,
Se poate razgandi si depune din nou plangere impotriva mea? Care e termenul in care poate sa mai redepuna plangerea?
Cel mai recent răspuns: So!id , utilizator 21:02, 30 Iulie 2008
VA MULTUMESC, INCA O DATA, PT. SFATURI! Toate cele bune!
Contesta amenda. Procesul verbal de constatare a contraventiei e nul absolut.
Cu o aparare pregatita cum trebuie , 99 % ai sanse sa ti-o anuleze.
Dar, pus in balanta onorariul de avocat / amenda, poate e mai bine sa platesti in 48 ore.
Decizia iti apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt și politia nu îi face nimic! Corina271 Corina271 Buna dimineața! Am un verișor care bea,se droghează,a tot fost internat la dezintoxicare și tot fuge din spitale,de 10 ani tot fura din casa și îti ... (vezi toată discuția)
Masina furata in ungaria poe.aly poe.aly Buna ziua, Am o autoutilitara cumparata in leasing, pe care am inchiriat-o pentru doua zile unei persoane. Inchieirerea s-a facut ieri, 08.04. Azi pe la ora ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie pt. abuz de incredere si furt calificat coryzalia coryzalia In calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari, am afisat la cele 2 aviziere ale blocului niste informari, care a 2-a zi au disparut. Singura ... (vezi toată discuția)