avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul nu elibereaza adeverinta venit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul nu elibereaza adeverinta venit

Buna Ziua,

1. Cum pot determina angajatorul sa-mi elibereze adeverinta de venit necesara depunerii dosarului pentru obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului? Am terminat concediul postnatal pe 31.05.2011 si am solicitat de la angajator aceasta adeverinta acum 1 luna. De atunci ma tot amana cu eliberarea ei iar eu nu pot depune actele pentru indemnizatie din aceasta cauza. Cui as putea sa ma adresez in aceasta situatie?
2. De asemenea, am mai depus o cerere pentru acordarea unui venit mediu pe unitate acordat in cazul nasterii; ma astept sa nu mi se onoreze nici aceasta. Cui ar trebui sa ma adresez si in acest caz?
3. Ce se intampla cu contractul meu de munca pe luna iunie in conditiile in care nici nu mai beneficiez de concediu postnatal si nici nu imi pot depune dosarul pentru indemnizatie din motivul mentionat mai sus?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 29 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza ITM-ul si/sau promova o actiune la instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime florin_teodor florin_teodor In perioada 29 septembrie 2010 si pana la data de 15 aprilie 2011 am lucrat la o societate cu contract de munca pe perioada determinat (inregistrat la ITM) La ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca inainte de expirare concediu postnatal maria_june maria_june Situatia este urmatoarea: O angajata naste la inceputul lunii iunie 2008. La sf. lunii iunie, ca urmare a faptului ca firma angajatoare isi suspenda ... (vezi toată discuția)
Completarea adeverintei tip pentru indemnizatia de crestere copil Claudia Carmen Claudia Carmen Buna ziua. Pana in luna iunie, cand am intrat in concediu prenatal, am lucrat la o societate, al carui administrator refuza acum sa-mi plateasca concediile ... (vezi toată discuția)