avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea da sau nu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea da sau nu?

am si eu o intrebare poate ma ajuta cineva.sotul meu a decedat in urma cu 2 luni ,avem datorii de 30000de mii de euro. ce ma puteti sfatui :sa fac succesiunea sau nu?sunt obligata sa platesc datoriile daca nu fac succesiunea?ce ma sfatuiti?am si doi copii minori .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:00, 20 Iunie 2011
daca datoria e comuna, veti plati oricum.
incercati sa gasiti dvs client pt casa, sa nu ajungeti la executare silita...pe de-o parte datoria se mareste si pe de alta, la licitatie nu luati prea mult si in continuare ramaneti datoare daca mai ramane o suma de plata.
daca ap e bun comun, pt a putea vinde casa insa, trebuie sa dezbateti succesiunea si apoi sa obtineti acordul creditorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot pati daca nu am de unde plati ratele? aida2000 aida2000 Am doua imprumuturi facute la banci si nu am mai platit de doi ani nicio rata. Nu lucrez, nu am niciun venit, m-am despartit de sot, nu legal. In fapt suntem ... (vezi toată discuția)
Informatii divort madalina golea madalina golea astazi am avut primul termen la procesul de divort dar sotul meu a cerut o aminare deoarece nu avea avocat si s-a aminat pe 19 .05.2011.situatia mea este mai ... (vezi toată discuția)
Drepturi sot in caz de divort ursica ursica Sunt casatorita si impreuna cu sotul meu si cei doi copii minori locuiesc intr-un apartament din Bucuresti cumparat pe numele tatalui meu. Pentru ... (vezi toată discuția)