avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... solutie+citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

solutie+citatie

In urma unui dosar penal cu privire la art. 290 si 291, mi s-a dat urmatoarea solutie: scoatere de sub urmarirea penala (in temeiul art.11 lit.b/1 din codul de procedura penala, in baza art 91 cp)pentru infractiunile prev. si ped. de art. 290 C pen. si art 168 din Legea nr 411/2004 si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ, respectiv amenda administrativa-1000 lei respectiv scoaterea de sub urmarirea penala pentru infractiunile prev. si ped. de art 291 C. pen.
In urma acestei solutii am fost citata , in calitate de parat , in proces cu Parchetul din judetul respectiv (in calitate de reclamant pentru Fond) pentru anularea actului.Pentru ce s-a facut aceasta citatie si ce se intampla daca nu ma prezint?
E cumva o procedura de rutina pentru anularea acestui act?
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2008
roxyalexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 00:29, 29 Iulie 2008
Aceste detalii au fost preluate de pe portal.just.ro
roxyalexandru a scris:

Inca o precizare: in acest dosar se spune ca se admite declaratia de abtinere formulata in cauza de presedinta parchetului, retine cauza spre solutionare, stabileste termen de judecata pe data de..., pentru care se citeaza reclamantul si paratii( eu si fondul de pensii).Ce se intampla daca nu ma pot prezenta si ce as putea pati: voi fi acuzata iar si imi vor da alta pedeapsa?

Cred ca vi s-a mai raspuns ca nu puteti fi cercetata de doua ori pentru aceeasi fapta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract semnat in fals al3xn01 al3xn01 Buna ziua si dupa cum am primit sfatul sa despart subiectele care le-am mai postat azi am facut asa, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Cand ... (vezi toată discuția)
Un procuror retrage masura asiguratorie , un alt procuror o mentine sammy44 sammy44 Fostul sot a detinut 2 firme de pe urma carora s-au inregistrat plangeri penale pt. infract. prev, de art.215 Cp si art, 84 din Legea 59/1934. La ambele firme ... (vezi toată discuția)
Cerere de constituire ca parte civila intr-un proces penal sammy44 sammy44 Buna ziua .Va citez dintr-o ordonanta ( din 06.08.2007) data de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti : ,, Prin procesele - verbale ... (vezi toată discuția)