avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinere a unei persoane care este la randul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinere a unei persoane care este la randul ei proprietar

Buna Ziua. Daca ma puteti asista, va rog, in situatia in care avem doua persoane care detin un apartament in Bucuresti (adica eu si prietenul), si daca prietenul vine la mine, si ramane pentru o perioda nedeterminata, este obligat sa fie inscris in cartea imobilului sau pentru plata intretinerii? Din cate stiu, atata timp cat o persoana plateste deja intretinerea, nu mai este posibil sa fie trecuta la plata intretinerii la o alta locuinta din acelasi oras. Daca ma puteti ajuta si cu legea, v-as ramane recunoscatoare. Multumesc anticipat!
Pai 12 + 10 = 22.
Ce va impiedica sa-i puneti la cheltuieli?
Trebuie sa se prezinte o adeverinta ca este plator de intretinere la una din adresele la care pretinde locuieste. De aici, ramane bunul simt al fiecaruia.... daca ar locui la casa ar fi obligat sa-si intretina singur locuinta (altfel se deterioreaza), asa...lasa ca platesc "fraierii".... celelalte cheltuieli
Daca ar locui la casa de unde si-ar aduce adeverinta?
Nu mai lansati "gogorita" asta cu adeverinta, ca nu e scrisa nicaieri.
O persoana plateste intretinere acolo unde sta, unde consuma!
Pai asta spuneam, ca daca ar fi locuit la casa, bineinteles ca nu era nevoie de adeverinta(LOOOLLL), insa ar fi trebuit sa pleteasca ABSOLUT TOATE UTILITATILE... si acole se plateste gunoiul, apa, etc.... si mai spuneam ca este vb de bunul simt al fiecaruia.... si nu poti sa te eschivezi de cateva zile ca sa ajunga sa plateasca altcine pt ei. Dar ce sa-i faci, bunul simt nu este scris nicaieri, il avem sau.....#-o
Pe langa G.N. Salubris si Electrica, mai exista si alte cheltuieli care se calculeaza pe persoana; ''Diferentele de consum apa rece si consum apa calda", Asa zic eu, daca gresesc, imi retrag mesajul..B-)
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
Manole Dumitru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile comune ale locatarilor unei scari de bloc AdaZdravescu AdaZdravescu Buna ziua,va rog sa mi spuneti,exista o lege care prevede ca un proprietar care locuieste mai putin de 10 zile intr o luna in apartament,este scutit de la ... (vezi toată discuția)
Repartizarea pierderilor de apa la o asociatie de proprietari rody77 rody77 Buna ziua Am o intrebare legata de repartizarea pierderilor de apa la o Asociatie de proprietari. Cum se repartizeaza aceste pierderi? Pe numar de apartamente ... (vezi toată discuția)
Zero persoane la intretinere carmen craiu carmen craiu Pot fi trecute 0(zero) persoane la intretinere? (vezi toată discuția)