avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot solicita program de vizitare pentru nepoata mea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot solicita program de vizitare pentru nepoata mea?

buna ziua,

pot solicita legal program de vizitare pentru nepoata mea in varsta de 3 luni?

in ce conditii si ce sanse am in fatza instantei?

am interdictie sa imi vad nepoata

multumesc anticipat,

tied
Cel mai recent răspuns: tied , utilizator 14:28, 31 Iulie 2008
Elis, a punctat corect textul de lege în baza căruia puteţi introduce acţiunea pentru stabilirea dreptului de a avea legături personale cu minora.
Succes, stimată doamnă! ;)
Stimati colegi, aveti dreptate! Gandul meu a fost la incredintare. Am gresit!#-o
avocat_eva_carbunaru a scris:

Stimati colegi, aveti dreptate! Gandul meu a fost la incredintare. Am gresit!#-o

:love1:

numai Dumnezeu e perfect!

stima

tied
cora2006 a scris:

Elis, a punctat corect textul de lege în baza căruia puteţi introduce acţiunea pentru stabilirea dreptului de a avea legături personale cu minora.
Succes, stimată doamnă! ;)

multumesc

tied
Dreptul il aveti mai trebuie sa il obtineti judecatoreste.
Nu este recomandabil sa mergeti la proces fara avocat.
Procesul poate avea o turnura nefavorabila pt dvs. (fara avocat).
Succes.

Alte discuții în legătură

Am dreptul ca bunica sa imi vizitez nepoata? tied tied buna ziua, va rog sa im spuneti daca exista legislatie prin care este stupulat dreptul bunucilor de a-si vizita nepotii , in ce conditii, cu ce frecventza ... (vezi toată discuția)
Relaþia bunicilor cu nepoþii în urma divorþului BunicaMP BunicaMP În cazul divorţului în cadrul unei familii cu copii există reglementări juridice referitor la relaţia bunicilor cu nepoţii? (vezi toată discuția)
Drepturile copilului gavmol49 gavmol49 Cu tot respectul. Art. de lege în care este stipulat -dreptul copilului de aș cunoște bunicii, ... (vezi toată discuția)