avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot solicita program de vizitare pentru nepoata mea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot solicita program de vizitare pentru nepoata mea?

buna ziua,

pot solicita legal program de vizitare pentru nepoata mea in varsta de 3 luni?

in ce conditii si ce sanse am in fatza instantei?

am interdictie sa imi vad nepoata

multumesc anticipat,

tied
Cel mai recent răspuns: tied , utilizator 14:28, 31 Iulie 2008
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Dreptul il aveti mai trebuie sa il obtineti judecatoreste.
Nu este recomandabil sa mergeti la proces fara avocat.
Procesul poate avea o turnura nefavorabila pt dvs. (fara avocat).
Succes.

stimate domn,

va m ltumesc pt sfat....

VA ASIGUR PE TOTI CA niciodata nu am sa merg la vreun proces fara un avocat

DACA AM INTRAT PE ACEST FORUM, nU AM DORIT SA IMI REZOLV PROBLEME GRATIS..... ( asha imi spune o colega a dvs. hihihii)am dorit sa aflu si pareri personale ale domniilor voaSTRE SI A ALTOR USERI....e forum, nu? forum de discutii, nu?

multa lume face asha....sunt sigura ca dumneavoastra stiti sigur ca am suficienta minte si resurse financiare pt ca sa imi angajez un avocat

tot pe acest forum mi se tot spune....doamna....angajati un avocat daca intentati un proces....e chiar indispensabil si de BUN SIMt sa fii reprezentat de un om de specialitate in tribunale...

eu fac atac de panica NUMAI LA GANDUL CA AS FI IMPLCATA INTR-UN PROCES.....

dar sa NU am un avocat...MORACOLO...sa ma credeti!

si asha ezit si evit cat POT un proces....ar fi culmea sa IL mai si perd..
deci...UN AVOCAT ma va reprezenta cu sigurantza pentru cea mai mica notificare sau chestie...in clipa in care ma decid in acest sent...tot mai sper sa rezolv pe cale amiabila totu...poate le vine mintea la cap....ce mama normala doreste un proces cu coplul......?dar ce copil normal ishi santajeaza mama?

exista oare in sistemul judiciar un organims sau sistem de CONSILIERE intre parti? asha cum vad in flme?

daca stiti cumva...va rog sa ma infrmati cumva

mii de multumiri stimate domn...

tied
stimati domni, doamne,

exista vreun precedent ref la o hotarare jud prin care o bunica sa primeasca deeptul la un program de vizitare a nepoatei?

aveti experientza si exemple...puteti sa imi confirmati existentza unui caz?

poate imi perd vremea aiurea pe la tribunal....nu de banii pierduti e vorba...nici de timp....de succesul unei astfel de actiuni....

multumesc,

tied

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul ca bunica sa imi vizitez nepoata? tied tied buna ziua, va rog sa im spuneti daca exista legislatie prin care este stupulat dreptul bunucilor de a-si vizita nepotii , in ce conditii, cu ce frecventza ... (vezi toată discuția)
Relaþia bunicilor cu nepoþii în urma divorþului BunicaMP BunicaMP În cazul divorţului în cadrul unei familii cu copii există reglementări juridice referitor la relaţia bunicilor cu nepoţii? (vezi toată discuția)
Drepturile copilului gavmol49 gavmol49 Cu tot respectul. Art. de lege în care este stipulat -dreptul copilului de aș cunoște bunicii, ... (vezi toată discuția)