avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

bubna ziua
pentru a inscrie o masina in romania fara a plati taxa auto?? merge asa ceva ca am auzit ca unii au reusit iar altii nu
si daca da cu cine pot colabora si eu? o indrumare o persoana de contact ceva?? va multumesc
In cazul inmatricularii fara plata taxei faceti o cerere la Serv Inm Auto la care anexati contractul de vanzare =cumparare si o copie carte auto sau certificat UE si solicitati inmatricularea fara plata taxei, dar urgent pana la intrarea noii legi in vigoare,apoi actiune in instanta la Tribunal,dar alegeti un avocat care cunoaste astfel de cauze!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline Pentru a inmatricula maina fara plata taxei auto este suficient sa se faca cerere doar la DGFP si Prefectura, sau trebuie facuta cerere si la tribunal? (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)