avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amanare termen in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amanare termen in instanta

am si eu o problema.in 23 06 am termen la un proces in calitate de parat pt o succesiune dar inca nu am avocat asta din cauza unor probleme personale.pot depune la registratura judecatoriei o solicitare prin care pot amana termenul pt a mi gasi un avocat?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:21, 21 Iunie 2011
Da,o puteti depune.
doresc sa fac acest lucru prin fax deoarece eu nu locuiesc in localitatea unde se desfasoara acest proces.pot face acest lucru?
Da.
da
multumesc! imi puteti spune cum trebuie formulata?:"> stima!

Alte discuții în legătură

Termen amanare victor11 victor11 Buna ziua. In data de 26 ian 2011 am termen intr-un proces civil la care nu ma pot prezenta din cauza faptului ca la aceeasi data am de sustinut un examen ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare de avocat costehard costehard As dori sa va rog o intrebare . Am fost dat in judecata de cineva si doresc sa cer o amanare pentru angajare de avocat. In acest sens as dori sa stiu cum ma ... (vezi toată discuția)
Model cereri dosar penal Nina1 Nina1 Buna seara, Va rog ajutati-ma cu model pentru cerere: studiu dosar, eliberare copii dupa file din dosar, termen angajare avocat in cadrul unui dosar ... (vezi toată discuția)