Am verificat D-na avocat si inainte de prima hotarare si nu-mi scria mare lucru pe portal .Din intamplare am zburat pana in Romania si avocatul meu avea hohararea cu 5 zile inainte de a se expira termenul de recurs. Abia am avut timp sa traduc certificatul de nastere al celui de al doilea copil , apoi sa solicit recursul respectiv .
Va rog frumos , din experienta d-stra credeti ca in conditiile date suma care se va decide poate fi mai mica (de obicei ) sau mai mare decat cea stabilita in prima hotarare a instantei ??
Multumesc Simonette12
veti obtine o micsorare a pensiei avand in vedere ca vi s-a mai nascut un copil, insa sa nu platiti deloc pt ca aveti rata la banca, va dati seama ca nu e legal, de acceptat.
daca nu veti plati, se va considera ca nu platiti din rea credinta, avand in vedere ca aveti venituri, si probabil ca veti primi o pedeapsa cu suspendare.
mai mult de atat si aici va intereseaza, fiul, cu ajutorul autoritatilor romane si apoi ale celor din tara in care va aflati, va putea executa silit hotararea, cel mai probabil prin poprire pe salariu.
ps. pe forum, suntem sa ajutam sau sa primim ajutor. ne mai contrazicem, ne mai contram, dar nu jignim, nu sarim la jugulara unui om, ca ne adreseaza o intrebare incomoda, sau ca raspunsul nu ne-a convenit.
nu va impune nimeni sa raspundeti la ce nu vreti sau sa urmati un sfat sau altul, dar nu atacati o persoana, mai ales ca nu stiti nimic despre ea
succes!
Am vorbit cu el (fiul meu) in asta dimineata si parca am mai scapat de stress ; am convenit sa-i trimit o parte din bani acum pentru ca nu-i am pe toti apoi lunar acolo cate o suma ,peste 2-3 luni din nou ceva mai multi ; intre timp o sa introduc si actiune pentru micsorare fiind al 2-lea copil si uite Dragilor ca datorita voua userilor de pe acest forum o mare problema care m-a apasat peste cinci ani e pe cale sa se rezolve si sa se faca pace si in " satul " meu ca sa zic asa .
Cum e vorba publicata de tine Simonette12 <vorbele bune rostite curat au ecou la nesfarsit< sau cam asa ceva spunea Maica Tereza nu?
Multumesc tuturor Doamnelor < m-ella2005> ; <siomonette12 > si <gi_jane2> pentru sustinere si marturisesc ca datorita calmului profesionalismului si experientei pe care o au dansele , au reusit sa ma "inblanzeasca " si sa ma intoarca cu fata spre o solutie - INTR-UN GOOD SPIRIT !
Inca o data cer scuze administratorului acestui forum D-na Avocat Andreea Lisievici pentru exagerarile de ieri, sunt convins ca multi zambiti acum precum GOD IS SMILING ON US WHEN THE RAINBOW IS THERE -daca imi permiteti sa scriu asa .
Va doresc tuturor multa sanatate o zi cat mai linistita iar Dumnezeu sa binecuvanteze <Avocat.ro >
Toata stima,