avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire polita CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire polita CASCO

Buna ziua.
Speta mea este urmatoarea: Am incheiat anul trecut, in iulie, o polita de asigurare CASCO printr-un broker de asigurare. Am platit cele 4 rate trimestriale conform politei de asigurare, obtinand chitante ptr efectuarea platii si am constatat in urma unei discutii cu societatea la care s-a facut asigurarea (nu societatea de brokeraj) ca polita mea s-a stornat pe motiv de neefectuare plata, dupa rata a 2. In acest sens am reusit sa obtin un mail care atesta faptul ca polita mea a fost stornata.Ce este de facut in acest caz? Pot cere daune care sa acopere cel putin suma asigurata? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: roflorin , utilizator 15:04, 28 Iunie 2011
Am initiat discutia cu brokerul ptr a-mi solutiona cazul, repunere pe rol polita sau returnare R3 si R4. In mai putin de 24 h polita a fost repusa pe rol (document care pare oficial) actiune la care asiguratorul nu a reusit sa-mi dea un raspuns in privinta acestei schimbari de situatie.
Asa cum cineva amintea mai devreme trebuie avut grija la cine incheiem asigurarea si recomand si altora verificarea pe parcurs a statusului politei respective.
Multumesc inca o data tuturor celor care au venit cu o solutie.
O zi buna tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: problema casco/broker - anularea contractului pe motiv de neplata tifrazvan tifrazvan Am nevoie de un sfat in legatura cu o problema legata de o polita CASCO. In data de 16.02.2012 am incheiat o polita Casco pt masina personala, cu plata ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare apartament si reziliere prin neplata Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, am incheiat in oct 2018 o polita de asigurare ptr locuinta ptr 12 luni, platibila in 4 rate egale in oct 2018, ian, aprilie,iulie 2019). Am ... (vezi toată discuția)
Neacceptare plata dauna auto pe casco ICorina ICorina Buna ziua! Am o polita Casco incheiata la un broker de 1,4 ani cu plata ratelor lunar. Nu mi s-a inmanat pachetul complet( conditii, etc) doar polita ... (vezi toată discuția)