avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARII
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARII

AM INCHEIAT O ASIGURARE LA O FIRMA CU PLATA SIMESTRIALA MI S-A SPUS DE LA INCEPUT DE CIND AM INCHEIAT POLITA CA DUPA 3 ANI DE ZILE POT SA SCOT DOAR 80% DIN SUMA DEPUSA.DE CE ASA SI NU TOATA SUMA.DE CE LA ACEASTA FIRMA LA DISCUTIA DE VINZARE TII SE CERE IMEDIAT BULETINUL PINA SA TE DECIZII TU DACA VREI SAU NU ASIGURARE?ESTE CORECT CA UN AGENT DE ASIGURARE SA TE IMPRUMUTE CU BANII DACA TU NU AI SUMA{ SI ASTA NUMAI DE DRAGUL SA-SI FACA EL TARGETUL}?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:07, 27 Iunie 2011
Problema e ca nimeni u cuteste inainte contractul de asigurare sau nu cere explicatii suficiente asupra conditiilor in care se va derula contractul, cat platesc, cum platesc, cati ani platesc, ce mi se intampla daca: sufar un accident, ma imbolnavesc, mor, daca nu mai pot continua plata primelor de asigurare pana la finalul contractului si solicit rascumpararea sumei, cat primesc si cum se calculeaza aceasta suma, pe fiecare an, etc. Apoi decid in cunostinta de cauza si imi asum si riscurile sa pierd in situatia in care nu pot plati contractul pana la finalul perioadei asigurate.
Cat priveste agentul, nu mai dati vina doar pe el, ca a platit asigurarea dvs, f. frumos, v-a placut probabil cand a facut-o, pentru a va pastra de client, insa trebuie sa stiti ca si asiguratorul isi asuma niste riscuri, precum cel de deces, in care ar fi putut plati, de exemplu, beneficiarilor politei suma asigurata daca s-ar fi produs riscul. Si , cu siguranta, daca ati fi citit contractul, ati fi observat ca exista si alte riscuri pe care si le asuma asiguratorul, astfel incat asigurarea ramine un produs complex, care trebuie mai intai inteles si apoi 'batut palma".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ing asigurari - polite rascumparate cu mai putin din investitie bero8888 bero8888 Am avut pana anul trecu o polita REGAL care chipurile ii asigura atat viata, sanatatea cat si o pensie frumusica la incheierea contractului 25 de ani. Dupa 8 ... (vezi toată discuția)
Recuperare polita asigurare de viata la terminarea achitarii creditului forminte forminte Buna ziua, Am in derulare un credit pentru nevoi personale, iar la incheierea Contractului de credit pentru consum am platit contravaloarea unei polite de ... (vezi toată discuția)
Asigurare mamymeu82 mamymeu82 eu i am facut fetei mele in varsta de 5 ani o asigurare la ,,grave romania,,asigurarea o platesc de 3 ani.ce se intampla daca renunt la aceasta asigurare si ... (vezi toată discuția)