avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducerea unui auto neinmatriculat si efectul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducerea unui auto neinmatriculat si efectul liberarii conditionate

Am avut in trecut mai exact in 1999 o condamnare de 3 ani cu executare din care am executat numai 2 ramanand un rest de pedeapsa de 1 an.Acum am fost implicat intr-un accident auto fiind la volanul unui auto cu nr rosii expirate fara a fi in cunostiinta de cauza nefiind eu proprietarul....in cazul in care se decide inceperea cercetarii penale mai am vreo problema cu restul de pedeapsa de atunci?....liberarea conditionata a avut loc in 2001 ...va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Doru_BGS , utilizator 16:42, 30 Iulie 2008
referitor la conducerea auto neinmatriculat:fapta a fost facuta saptamana trecuta......
Stati linistit pt. ca nu puteti fi condamnat definitv, pana la judecarea cererii de reabilitare.
Parerea mea e nici nu va trimite in judecata pana in septembrie, cand se va judeca reabilitarea.;)
va multumesc tuturor pentru ajutor!!!Sa va dea Dumnezeu sanatate si spor in acitivitatea d-voastra!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controverse cu privire la reabilitare cezarad cezarad Un tip a fost condamnat in anul 1989 la 17 ani inchisoare, pentru infractiunea de omor. In 1999 a fost liberat conditionat, ramanandu-i de executat, conform ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept cosmin.d cosmin.d Daca am fost condamnat la doua pedepse privative de libertate de cate 5 ani fiecare,acestea contopindu-se printr-o alta sentinta la care s-a adaugat un spor de ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis, putin ajutor va rog IlieGeorge IlieGeorge Salutare. Am si eu o nelamurire,poate ma ajuta cineva. Pe data de 29.03.2012 am fost condamnat definitiv pentru Conducere fara permis si am executat 19 ... (vezi toată discuția)