buna seara,as dori sa stiu si eu cum se procedeza atunci cand 2 oameni nu sunt casatoriti legitim dar au un copil.Un copil care nu este incredintat nici unuia dintre parinti.Parinti s-au despartit pe cand fetita avea doar 2 ani si locuieste cu tatal de cand s-a nascut,tatal s-a implicat in cresterea si educarea ei impreuna cu bunica,mama ei nedand nici un semn de viata 3 ani.Dupa acesti 3 ani a aparut mama fetitei si intelegandu-se cu tatal fetei au ajuns la deciza ca mama sa o ia o data la 2 sapt de sambata pana duminica.Problema este ca tatal a fost arestat in urma unui ultaj si a primit o pedeapsa de 1 an din care a executat 4 luni,iar mama fetei a aflat si a luat fetita.Precizez ca in urma cu vreo 4 ani mama il daduse in judecata pt obtinerea custodiei dar atunci cand asistenta sociala si-a facut loc mama la instanta si-a retras plangerea.Pe langa toate acestea acesta femeie a mai avut un copil cu un alt barbat pe care l-a lasat in spital.V arog sa ma invatati ce sa fac pt ca acesta femeie sa nu poata lua fetita in varsta de 6 ani,as putea sa aduca chitantele de la gradinita fetei,adeverinta de la administratorul blocului prin care reiese ca fata locuieste acolo din momentul in care s-a nascut,adeverinta de la medicul de familie a fetei precum mama nu a fost cu ea la doctor timp de 5 ani,acestea ar putea fi probe in favoarea tatalui?mama fetii a zis ca a inaintat proces si ca o sa vina citatie acasa de la tribunal,as vrea sa stiu daca ea a facut asta acum recent se poate sa prindem vacanta judecatoriilor pt a lungii procesul pt ca in octombrie se elibereaza tatal fetei.Va rog sa ma invatati ce anume sa fac si ce sanse sunt ca mama sa castige copilul?va multumesc.
Procesul poate sa fie echilibrat datorita atitudinii mamei...
Insa tatal fiind condamnat problema este cumva rotunda.
Este greu de spus cine va obtine castig de cauza.Este un proces de detalii si eu cred ca avocatii vor decide soarta procesului in functie de felul in care vor stii sa formuleze apararile.