vreau sa va supun atentiei un caz. fratele meu circula in bucuresti cu masina de serviciu. a acordat prioritate unei ambulante si cand sa revina pe banda lui de mers, a aparut un renault pe care l a zgariat putin. propietarul f suparat s a dus la politie.fratele meu a ajuns mai tarziu.cand a ajuns pv era intocmit, politistul nu il lua in seama, tot ce spunea nu era luat in calcul.precizez ca fratele meu are 22 de ani iar celalalt era un om plin de bani, care sa laudat ca are Bentley in garaj.... dar in fine, asta nu mai conteaza.
i s-a suspendat permisul pentru neacordare de prioritate pe 60 de zile.a platit si amenda in termen de 48 de ore.150 de lei.i s -a dat o dovada sa poata circula alte 15 zile.a semnat PV ,,ca primarul", intimidat fiind de situatie. apoi a constatat ca pe PV e trecuta o strada pe care nu avea ce sa caute, deci nu e trecuta strada corecta unde s a intamplat ,,accidentul".
vrea sa depuna plangere la judecatorie si sa conteste PV ce sanse are ?poate sa primeasca o dovada pana la solutionarea contestatiei?trebuie avocat?ce sa scrie in plangere/contestatie?sa se lege de faptul ca nu e intocmit corect?adica locul accidentului
va multumesc si astept raspunsuri.mai are termen pana vineri sa depuna contestatia.