avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

buna ziua,va rog frumos dati-mi un sfat!de o saptamana m-am angajat la o firma de comert,contractul s-a incheiat pe o luna ,asta ar insemna pana pe 20.07.2011.astazi am fost la un interviu pe meseria mea,unde mi s-a oferit un salar dublu si in plus scap de naveta.daca angajatorul nu este de acord cu demisia mea la zi,cum este cel mai bine sa procedez,tinand cont ca noul angajator vrea sa incep cel tarziu in 3.07.2011 lucru?care pot fii rep[ercursiunile daca nu ma mai duc la servici,in caz ca refuza sa incheiem raporturile de munca pe cale amiabila?
Cel mai recent răspuns: Dan88 , utilizator 09:16, 13 Iulie 2011
Dan88 a scris:

buna ziua...am o mare rugaminte daca se poate si va rog foarte frumos...doresc sa imi dau demisia de la firma unde lucrez in baza art.81 al.8; si as avea nevoie de un model de demisie; ma poate ajuta cineva daca va rog foarte frumos?

DOMNULE ADMINISTRATOR

Subsemnatul ________________ domiciliat in __________ , Str. _________________, identificat cu C.I. seria XR nr. __________, eliberat de ___________ la data de ___________, CNP ______________, avand functia de _____________ la SC _____________ SRL ________, in temeiul art. 81 alin.8 din Legea nr. 53 / 2003 privind Codul Muncii, va rog sa luati act de demisia mea, urmând sa încetez activitatea la data de _____________.

Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cristinaardelean cristinaardelean Buna ziua, Sunt in perioada de proba si angajatorul nu este de acord sa imi accepte demisia la zi. Ce pot face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Întrebare în legătură cu demisia Robert96 Robert96 Bună ziua. Sunt într-un stagiu de practică încheiat pe o perioadă nedeterminată. Sunt mulțumit de angajator și de colegii de muncă, dar problema ... (vezi toată discuția)
Preaviz ContSters315461 ContSters315461 Buna ziua. Tocmai m-am angjat la o firma. Lucrez de 3 zile aici, dar vreau sa plec din motive personale. Trebuie sa respect perioada de preaviz tinand cont ... (vezi toată discuția)