Buna ziua,sotul meu este acuzat de trafic de minori ca si intermediar adica el prelua "fetele " de la "peste" si le distribuia clientilor.Probele constand in interceptari telefonice si declaratiile a 2 dintre fete ,care ulterior au fost modificate de acestea acum fara nici o acuzatie ca le-ar fi exploatat sau fortat el sa practice prostitutia.
Imi puteti spune ce sanse are care ar fi finalitatea procesului? Mentionez ca in prezent este arestat preventiv.Ma intreseaza daca exista posibilitatea de a primi condamnare cu suspendare
Multumesc!
Nu este de mult timp arestat.Sanse reale poate avea ceva mai incolo...
Este necesara si studierea dosarului penal pentru o apreciere mai concreta.
Dupa ce se va face trimiterea in judecata ar avea sanse...sau dupa finalizarea procesului in prima instanta in cazul unei pedepse cu suspendare...
Minimum pedepsei prevazut de lege este mare si instanta are posibilitatea de a-l tine arestat.
Proxenetism 213
costy11
Buna Ziua,sunt acuzat de proxenetism in urma unei autosesizari a parchetului,am o relatie cu o fata in varsta de 20 de ani,de aproximativ 2 ani,din care a ... (vezi toată discuția)
Suspendare pentru furt?
dtls
Buna ziua,as dori si eu sa stiu daca unei persoane acuzate de furt sau complicitate la furt si luare de mita i se poate da o sentinta cu suspendare?
Recursul ... (vezi toată discuția)