dumutaadrianred a scris:
pai inca nu mi sa incheiat procesul pe care il am.dar este pentru inselaciune.cu toate ca eu din pacate am semnat niste file cec dar nu am vrut sa induc in eroare acele persoane pagubite.precizez,eu doar le-am semnat si nu am purtat discutii cu persoanele vatamate. si fiind la prima abatere mi sa zis ca pot primi o suspendare, dar asta mai dureaza cam 2 ani maxim pana la terminarea procesului(dupa spusele avocatului).in acest timp eu vreau deja sa incep facultatea de drept si sa pot merge mai departe adica de a putea profesa in domeniu.
Nu scrii din "graba" aceeasi greseala gramaticala.
"inca nu mi
s-a incheiat", "mi
s-a zis". Si pt astfel de lucruri exista posibilitatea editarii mesajului.
Domnul Alvaro se refera la Legea nr. 202/2010.
Relativ la ce spunea domnul Alvaro...intr-o decizi e ICCJ s-a aratat ca in cazul unui magistrat condamnat pt luare de mita, desi acesta reabilitat, acestuia i-a fost respinsa cererea de inscriere in Barou, cu toate ca infractiunea fost comisa INAINTE de a fi avocat, Decizia este aici :
[ link extern ] ---/
Din decizie : Este adevãrat cã potrivit prevederilor art. 119 şi 133 C. pen., amnistia şi reabilitarea înlãturã, între altele, consecinţele condamnãrii, dar aceasta nu înseamnã cã, odatã intervenite, ar fi în mãsurã sã redea demnitatea celui condamnat pentru sãvârşirea unei infracţiuni de natura celei comise de recurentul-reclamant.
Solutia a fost criticata, de exemplu aici ;
[ link extern ] /
Roaga-te sa nu fii condamnat. Cei de la Barou iti pot respinge cererea in opinia mea. O astfel de respingere o poti contesta in instanta si pe considerente reabilitarii + toate articolele din Constitutie enumerate de d. Alvaro + jurisprudenta CEDO, poti castiga.
Tu daca esti pasionat de domeniu, apuca-te de facultatea de Drept. Peste 4 ani vei gasi o solutie...si intre timp poate iesi nevinovat, cine stie.