buna ziua.ma intereseaza si pe mine daca termin facultatea de drept si am o pedeapsa cu suspendare pot intra in barou pentru a deveni avocat?
va multumesc
nu faci cariera din oficii. Foarte putin, nici de tigari n-ajung :)) si oricum ii primesti foarte tarziu. Asta o stiu de la altii, personal nu sunt inca avocat. SPER sa fiu din toamna. Acum termin facultatea. Daca vrei sa faci cariera invata in fiecare clipa a vietii tale, participa la sesiuni de comunicari stiintifice, ia premii, du-te la scoli de vara, procese simulate, fa multe activitati extracuriculare. Eu asa am fost remarcata de o casa de avocati.
am totusi o nedumerire.am inteles ca nu ma pot inscrie in barou dupa terminarea facultatii si a masterului daca am in cazier o pedeapsa cu suspendare.la cat timp se face reabilitarea dupa suspendare?
eu stiam ceva de genu: pedeapsa cu suspendarea+ 2 ani iar apoi se poate face reabilitarea.mersi.
iar daca e cineva care are timp si doreste sa ma lamureasca mai bine i-as multumii din suflet.
Reabilitare
Daniel Firica
Presupunem ca un tanar a savarsit o fapta de natura penala (prea putin conteaza de care), a primit o pedeapsa cu suspendare, si-a vazut de viata si s-a ... (vezi toată discuția)