avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou

buna ziua.ma intereseaza si pe mine daca termin facultatea de drept si am o pedeapsa cu suspendare pot intra in barou pentru a deveni avocat?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: dumutaadrianred , utilizator 14:02, 9 August 2011
nu faci cariera din oficii. Foarte putin, nici de tigari n-ajung :)) si oricum ii primesti foarte tarziu. Asta o stiu de la altii, personal nu sunt inca avocat. SPER sa fiu din toamna. Acum termin facultatea. Daca vrei sa faci cariera invata in fiecare clipa a vietii tale, participa la sesiuni de comunicari stiintifice, ia premii, du-te la scoli de vara, procese simulate, fa multe activitati extracuriculare. Eu asa am fost remarcata de o casa de avocati.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iunie 2011
Mihaela Enache, Avocat
fain de tine.mersi pentru sfaturi:D esti o dulce .si din ce oras esti daca nu te superi?
Pitesti :)
am totusi o nedumerire.am inteles ca nu ma pot inscrie in barou dupa terminarea facultatii si a masterului daca am in cazier o pedeapsa cu suspendare.la cat timp se face reabilitarea dupa suspendare?
eu stiam ceva de genu: pedeapsa cu suspendarea+ 2 ani iar apoi se poate face reabilitarea.mersi.
iar daca e cineva care are timp si doreste sa ma lamureasca mai bine i-as multumii din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare mir52 mir52 daca exista condamnare definitiva cu suspendare , neavand antecedente , poate aparea in cazier? daca aceasta persoane face facultatea de drept , i-ar afecta ... (vezi toată discuția)
Reabilitare Daniel Firica Daniel Firica Presupunem ca un tanar a savarsit o fapta de natura penala (prea putin conteaza de care), a primit o pedeapsa cu suspendare, si-a vazut de viata si s-a ... (vezi toată discuția)
Examenul intrare barou Ionutsu88 Ionutsu88 buna ziua! am si eu o problema cam complicata sa spunem asa...am terminat dreptul, am luat licenta, iar dupa toate acestea m-a pus naiba de am baut 3 beri la ... (vezi toată discuția)