avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se repartizeaza corect salariul pt. femeia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se repartizeaza corect salariul pt. femeia de serviciu?

Legea este interpretabila in acest sens si administratorul profita(ei sunt 6 in ap.si calculeaza dupa cota parte)Cred ca logic ar fi sa se calculeze dupa nr.de pers. ca la REBU.Daca sunt plecata 1 luna zile nu trebuie sa platesc pt.REBU ca nu am facut gunoi menajer,dar de ce sa platesc pt. femeia de serviciu?
Iar cabinetul medical dintr-un ap. de 2 cam.(nr. celor care se perinda este mare )plateste dupa cota parte indiviza.
Este corect ? Nu!!!!!!!!!!!
Sa facem ceva !!!!!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
ov07012008, utilizator
ov07012008 a scris:

Nu stiu daca este corect sau nu,dar la rebu se plateste o suma fixa,care este impartita la nr. de pers.din acea luna...la fel s-ar putea face si pt. ingrijitor...Nu am convingerea ca vreun mod de calcul e mai bun.
La expl. cu cei mici care nu folosesc singuri liftul,lumina,as putea spune ca il folosec cei mari pt. ei,pt. nevoile lor (plimbarea zilnica,mersul la medic etc.) si la fel de bine putem gandi ca 2 adulti care merg la servici folosesc impreuna ,odata,liftul...
Sigur ca totul este discutabil si ca legea trebuie respectata

Cantitatea de gunoi pe care il ridica REBU este direct proportionala cu nr. de persoane (mai putine persoane - mai putin gunoi), la ingrijitor mai putine persoane nu inseamna automat mai putina mizerie (praful nu e adus de persoane)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata femeii de serviciu la asociatii de proprietari peraspera peraspera Se repartizeaza pe cota indiviza, pe persoane, sau cum vrem noi? (vezi toată discuția)
Calcul cote intretinere persoana??? Elena_zr Elena_zr Am citit pe forum nemultumirile locatarilor cu privire la calculul cotelor de intretinere cand ap este gol. Adunarea Generala poate lua o hot in acest sens. ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste corect femeia de serviciu? dborsanu dborsanu Cum platiti femeia de serviciu? La noi discutia era sa se plateasca dupa cota-parte indiviza, adica cei cu 3 camere sa plateasca mai mult decat cei cu 2 ... (vezi toată discuția)