acum doua sptamani un cal nesupravegheat a dat in masina mea spun asta,ca a dat deoarece eu mergeam regulamentar,cand deodata ma trezesc cu un cal alergand speriat si oprinduse in masina mea, avariandu-mi masina destul de grav. La fata locului am sesizat organele de politie dand declaratii atat eu cat si martorii si propietarul animalului. Dar cu ce folos?! nu mi-a folosit la nimic. masina va trebui sa o repar din banii mei pentru ca nu am ajuns la o intelegere cu propietarul. Intrebarea mea este ce ar trebui sa fac mai departe ca sa imi pot recupera banii? in instanta a-si rezolva ceva?
buna ziua.
dar animalului respectiv dvs. ii platiti "avariile" suferite in urma impactului cu masina dvs. ?
la el nimeni nu se gandeste? sau avea "casco"??
din punct de vedere legal puteti sa-l actionati in instanta pe proprietarul calului . cu ce platiti avocatului ca sa va reprezinte in instanta si celelalte taxe pe care le veti plati, plus deplasarea la judecatorie , etc. etc ., nu stiu in ce masura va avantajeaza aceasta solutie .
Accident !!
Iustina90
Buna ziua! Ce se poate face in cazul in care o caruta cu cai mi-a avariat masina deoarece propietarul nu vrea sa isi asume nici-o raspundere precum ca nu are ... (vezi toată discuția)