avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatia catre minorul in varsta de 14 ani impliniti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatia catre minorul in varsta de 14 ani impliniti

Situatie: Parintii minorului de 14 ani sunt despartiti, tatal doreste sa treaca unul din cele 2 imobile ai caror proprietari sunt ambii soti pe numele minorului in varsta de 14 ani, insa mama acestuia nu isi da acordul. Mentionez ca minorul se afla sub grija tatalui, iar mama nu contribuie cu nimic la cresterea acestuia. Care este solutia in acest caz?
Cel mai recent răspuns: oana_m_30 , utilizator 13:06, 29 Iunie 2011
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl dorește sa ne doneze partea care i se cuvine fără a trecere prin etapa partajului după divorț. cum se procedează? andr33amihaela andr33amihaela Buna ziua . Tatăl meu dorește sa ne doneze , mie și fratelui meu , partea care i se cuvine in urma mariajului avut cu mama . Au divorțat anul acesta , dar ... (vezi toată discuția)
Tatal meu poate sa-mi doneze mie partea lui din casa? bernilory bernilory tatal meu doreste,sa-mi faca act [o donatie mai degraba],pt ca nu ma inteleg bine cu mama ,vrea sa ma puna la adapost........,insa mama nu doreste ca acel ap ... (vezi toată discuția)
Despre vinderea casei fara acordul copiilor si al sotiei solomonslmn solomonslmn poate tatal meu sa vanda casa in care a locuit cu noi copii si sotia,ulterior divortand ( de14 ani) si nefacand partajul nici la ora actuala?poate vinde fara ... (vezi toată discuția)