avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROCEDURA PRELUNGIRE CONCEDIU INGRIJIRE COPIL PANA LA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROCEDURA PRELUNGIRE CONCEDIU INGRIJIRE COPIL PANA LA 3 ANI

As dori sa stiu care este procedura de prelungire a concediului de ingrijire copil pana la 3 ani(cu handicap) , sau macar actul normatic unde pot sa o gasesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 18 Aprilie 2012
Buna ziua si Hristos a inviat! as vrea sa adaug ca se poate prelungi ccc pentru copii cu probleme medicale cardiologice. cum am mentionat in postarea mea anterioara copilul a fost operat pe cord deschis avand diagnosticul tetralogie fallot.am adunat toate actele necesare si ni s-a acordat gradul de handicap accentuat. postez acest mesaj nu ca sa va contrazic ,ci ca sa fie, poate, de ajutor unor mamici ca mine care au nevoie de raspunsuri.

Aici am gasit si legea care in baza careia se acorda gradul de handicap:

[ link extern ]
la pagina 14

va multumesc pentru raspunsul dat
o zi buna
In mesajul initial nu ati specificat ca este vorba si despre un grad de handicap ... cititi mai bine mesajele dvs si apoi faceti precizarea din ultima fraza postata de dvs ...
gradul de handicap acum l-am obtinut,nu l-am avut pana acum.eu v-am intrebat initial in mesaj daca se poate primii grad de handicap si ulterior prelungirea concediului ,pe baza faptului ca a fost operat pe inima. nu am vrut sa va supar ,doar sa postez ca se poate obtine grad de handicap pentru copii cu probleme de natura cardiologica..
daca nu deranjez as dori sa va intreb daca este posibil prelungirea concediului fiindca peste tot unde am cautat am gasit doar despre copii cu handicap. si daca este posibil imi puteti spune va rog care sunt pasii ce ar trebuii urmati? va multumesc mult si va doresc numai bine


Din acest mesaj postat de dvs nu reiese ceea ce ati scris ulterior in cursul zilei de astazi .... iar in mesajle anterioare postate pe acest topic se gasea raspunsul in cazul in care ati fi scrsi ca aveti obtinut certificatul de incadrare in grad de handicap pentru copilul dvs (multa sanatate ii doresc si puterea de viata) ... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu de maternitate Monika007 Monika007 Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Concediu copil cu handicap avo22 avo22 cum se inregistreaza in revisal? se suspenda cu 51b si perioada..pana la 7 ani?! trebuie sa primesc certificate medicale lunar pana la implinirea a 7 ani de la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil /insotitor copil handicap sporissimina sporissimina Buna ziua.la sfarsitul lunii i se elibereaza pentru fetita mea de 1an si 5luni certificat de handicap grad 1(probleme cardiace) pentru 6luni de zile dupa care ... (vezi toată discuția)