avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri in caz de deces
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri in caz de deces

in urma decesului mamei ca sa putem lua despagubirea de viata ni se cere certificatul medical constatator al decesului dar in el apare ca a avut epilepsie.oare ni se va aproba despagubirea?
Cel mai recent răspuns: amcteam , utilizator 20:37, 3 Iulie 2011
buna ziua.in certificatul medical constatator scrie stop cardiac ,epilepsie cu crize.Boala a avuto de 10 ani.Dupa deces am mai platit 18 luni ratele la banca.#-ooAcum mi-a venit un formular de la banca prin care imi solicita sa trimit la firma de asigurari certificatul medical constatator al decesului,cf de deces,si copie contract.Eu nu as trimite cf medical dar o sa imi aprobe indemnizatia?O sa imi inapoieze si banii care i-am depus dupa deces?:((:-/
Dupa cum scrie in certificatul de deces nu prea aveti dreptul la despagubire deoarece epilepsia care era cunoscuta de mult timp este trecuta ca a doua cauza a decesului si formularea nu lasa loc de dubii. Cititi cu atentie conditiile de asigurare din polita si excluderile.
In contract scrie cancer,infarct ,hiv,abuz de substanta de alcool, diabet,scleroza,hipertensiune,boli cardio vasculare,boli de ficat,sau alte boli grave. mentionez ca mama mea nu a avut nici un girant ,si nu mai are nici un bun pe numele ei,toate fiind date mie prin act vinzare cumparare.cum o sa isi recupereze banca datoria?si ce o sa se intimple daca nu trimit la casa de asigurari cf constatator?Va multumesc din suflet
Inteleg ca mama dvs a avut un credit la banca fara girant, cu asigurare de viata. Ce tip de credit era? De nevoi personale, imobiliar? Creditul era cu ipoteca? Trebuie sa oferiti toate detaliile pentru a primi un raspuns corect. De asemenea trebuie sa cititi cu atentie conditiile din polita de asigurare.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2011
amcteam, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trebuiesc indeplinite ptr a beneficia de asigurarea unui credit bcr? Ene Alexandru Ene Alexandru In calitate de mostenitor, am instiintat BCR ca nu va mai fi platita rata creditului unui contract din cauza decesului. Am mers cu copie de pe Certificatul de ... (vezi toată discuția)
Mama mea (decedată) a avut un credit la raiffeisen cu asigurare de viață atașată. sunt pasat între asigurător și bancă, ce am de făcut? varu_alin varu_alin Buna ziua, Rog a ma ajuta in urmatoarea problema: Mama mea (vaduva) a facut un contract de credit pentru nevoi personale (a luat banii cash) la Raiffeisen ... (vezi toată discuția)
Plata creditului in caz de deces.. miriam_mir miriam_mir [b] Buna seara!Am si eu o problema...mama mea a decedat in luna septembrie si avea un credit la o banca si deasemeni avea si asigurare medicala! Cum se ... (vezi toată discuția)