avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficii angajare absolventi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficii angajare absolventi

Care sunt facilitatile de care angajatorul poate beneficia daca angajeaza absolventi, si de la care tip de invatamant (general, profesional, liceal, universitar)?
Exista vreo lege la momentul actual care clarifica acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:45, 13 Ianuarie 2014
Ar fi bine sa mergeti cat mai repede la Agentia de Somaj sa nu zica apoi ca ati intarziat si sa ramaneti fara indemnizatia de somaj.
Daca vi s-a spus sa va prezentati in noiembrie probabil vi s-a spus o data cand sa va duceti la viza, la data respectiva vi se da si carnetul.
Daca nu v-a spus o data anume mergeti sa va interesati, la viza se merge lunar la o data stabilita in prealabil de catre anegtie, neprezentarea la viza duce la incetarea platii indemnizatiei.
Am fost astazi la Agentia de Somaj,am primit carnetul de somaj.Va multumesc pt.ajutor!
In legatura cu subventiile pe care le primesc angajatorii la incadrarea absolventilor,mi s-a spus ca deocamdata nu sunt fonduri.Cine stie cand vor fi bani..?
Acum la sfarsitul anului nu cred ca se vor face suplimentari.
In schimb ar trebui sa va primeasca actele pentru incheierea conventiei astfel ca la data primirii fondurilor sa fiti deja pe lista. Conventiile se vor incheia in ordinea depunerii lor, astfel ca la data cand vor fi bani acestia vor fi doar repartizati catre societatatile care au depus actele si au fost aprobate incheiarea acestora.
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
adelaida_07, utilizator

Alte discuții în legătură

Cat primeste o firma pentru angajarea unui absolvent de studii superioare ? mmem mmem Buna ziua, Am cateva nelamuriri, de fapt nu stiu unde sa caut, in ce lege. Stiu ca acum 1-2 ani firmele care angajau un absolvent de studii superioare ... (vezi toată discuția)
Subventia pt angajatori claudiaivan claudiaivan Un proaspat absolvent de facultate trebuie sa fie angajat din somaj pt ca angajatorul sa beneficieze de subventia de 750 lei? (vezi toată discuția)
Beneficii acordate unui angajator in cazul angajarii unui absolvent alina_u91 alina_u91 Buna, de curand am terminat facultatea si urmeaza sa inchei un contract de angajare. M ar interesa: - daca angajatorul beneficieaza de acel venit lunar de ... (vezi toată discuția)