avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... executare hotarare cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

executare hotarare cedo

Buna ziua, ce trebuie facut si unde trebuie pentru punerea in executare a unei hot cedo?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 2 Septembrie 2011
Citez :
Pana de curand, persoana de contact era dna IRINA CAMBREA, co-agent, care se ocupa de plati.

:offtopic: Interventie moderator
Pe forumul Avocatnet se discuta ideea si nu persoane .. postarea numelor unor persoane fizice este interzisa pe acest FORUM.
Pe viitor, va rog sa nu mai postati nume de persoane fizice pe forum, chiar daca sunt implicate in solutionarea unor probleme supuse dezbaterii acestui Forum
Va multumesc pentru intelegere .
Imi cer scuze daca s-a produs o nerespectare de regulament, dar poate nu m-am facut inteles: nu este vorba despre o persoana fizica, lucru interzis. Agentul Guvernamental este o INSTITUTIE din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Astfel, este corect ca o adresa catre aceasta institutie sa fie inaintata dupa urmatorul tipic:

Catre:
Ministerul Afacerilor Externe
Instituția Agentului Guvernamental
D-nei Co-Agent...X

De altfel, aceasta este si formula agreata chiar de catre CEDO. Dovada, la ultima aplicatie CEDO castigata de Cabinetul nostru de avocatura, CEDO confirmandu-ne definitivarea hotararii, ne-a indicat inclusiv numele Co-Agentului ca persoana de contact pentru despagubirile solicitate. In calitate de INSTITUTIE, nu de PERSOANA FIZICA!!!
:offtopic:
Stimate coleg ,
Inainte de a posta pe acest forum v-as adresa rugamintea de a citi Regulamentul de postare, pentru a nu fi pus in situatia de a va mai atrage atentia asupra incalcarii acestuia ...

Numele acelei persoane nu este numele unei institutii , chiar daca reprezinta acea institutie ... si nu cred ca este cazul sa ne laudam cu ce succese am avut in aceasta materie sau in altele, chiar daca si acest lucru este interzis prin Regulamentul acestui Forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire vasile2013 vasile2013 In cazul in care mi-a fost admisa actiunea la CEDO pot solicita si ulterior- dupa aceasta data-, printr-o actiune interna repararea prejudiciului cauzat prin ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)
Hotarare interna definitiva casata de c.e.d.o lucian79 lucian79 daca dau statul roman in judecata,in urma unui proces penal unde s-a dat hot.definitiva de condamnare de 10 ani,iar curtea europeana gaseste ca s-au incalcat ... (vezi toată discuția)