Buna ziua. Tatal meu a decedat in urma cu 1 an si ceva. Acum aproximativ 3 ani a cumparat un bun in valoare de 350 lei in sistem de rate adica cu card de credit cu o linie de 500 lei. Dupa aproximativ un an am depus pe card aproximativ 800 de lei pentru a fi inchis acel card dar tatal meu nu a facut cerere de inchidere astfel ca linia de credit a ramas activa. Dupa deces am dus la banca copie dupa certificatul de deces si am aflat ca are o datorie de 800 de lei pentru ca nu a platit comisionul de administrare. Dosarul a fost trimis catre EOS si acestia ma someaza pe mine sa platesc. Dar tatal meu mai are o sora iar dupa moartea parintilor lor nu au facut taxa de succesiune astfel ca el in momentul decesului nu avea nimic pe numele lui. Ce se poate intampla in cazul acesta? Va multumesc!
Ei, asa mai merge. Daca sora ar fi locuit in casa insemna ca a acceptat tacit mostenirea, deci nu mai trebuia sa faca delcaratie la notar si ar fi putut cere in instanta constatarea faptului ca tatal dvs a devenit strain de succesiune.
Mostenirea
roxicutza86
buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de ... (vezi toată discuția)