avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu firma pe locuinta ipotecata?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu firma pe locuinta ipotecata?

buna tuturor , am nevoie inca o data de ajutorul expertilor , am luat un apartament cu ipoteca pe 25 de ani si acum ma roaga o ruda sa isi faca firma ( crescator de albine) cu sediul pe apartament, intrebarea mea este daca se poate si ce risc eu in calitate de proprietar daca el da faliment sau are alte probleme cu legea . multumesc anticipat :(:">
Cel mai recent răspuns: irina_vasea , utilizator 00:03, 10 Iulie 2011
In principiu nu riscati nimic daca scrieti "la sediul firmei nu se vor desfasura activitati".
De asemenea, cititi contractul de vanzare cumparare si extrasul de carte funciara. S-ar putea sa aveti surpriza sa aveti interdictie la inchiriere sau comodat.

Alberto Kurtyan
multumesc pentru precizari, chiar ma voi uita pe contract si va tin la curent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social Badger Badger Sunt asociat unic intr-un SRL cu sediul social intr-o locatie pe care doresc sa o schimb si sa mut sediul social al SRL-ului la adresa mea de domiciliu, din ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate! aristide_adi aristide_adi Buna ziua tuturor! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: pot sa-mi deschid firma cu sediul social in Bucuresti daca adresa din c.i e in ... (vezi toată discuția)